Ben erkeğim lan, neden tek seferde anlamayacağımı düşünüyorsun?
Hayır, diğer kadınlar kadar aptal mıyım sanıyorsun?
1 ay
Ben erkeğim lan, neden tek seferde anlamayacağımı düşünüyorsun?
Hayır, diğer kadınlar kadar aptal mıyım sanıyorsun?
Cevap
1Cevap
Bende öyleyim
Gerçekten anlamadığınız için..
Erkek olduğun için zaten
Nesini anlamam gerekiyor eski dilden konuşunca profesör olmuyosun şunu kabullenin evet erkekler hiç bir şeyi ilk kez söylemede anlamıyor idrak edebilmeleri için alt yazı geçmek gerekiyor sen meselede cinsiyetçilik yaparsan bende yaparım
İnan imajımın bir önemi yok cinsiyetçilikten nefret ederim
şu an sohbetin uzaması sorunu cevaplar ve benide haklı çıkarır nitelikte zaten amacım incitmek değil senin de olmasın
Kurban psikolojisi yaratmaya çalışmak haklı çıkmak istemenin en zavallı yolu senin eic ne ihtiyacım yok
Kendim için kurban geliyor diye neden üzüleyim sizin için üzülürüm 😌 erkeklerden ala öküz mü var şaka bi yana kırmak istemem sadece kafa buluyorum iyi günler
Bay M sayesinde günün 10 gibi bittiğini öğrenmiş oluyoruz ağlanacak haline gülmeye devam ediyorum ben ☺️
Sen şakamısın aklından şüphe edicem artık 😆 iyi günler dedim günaydın demedim
Of zaten yıldım
Böyle anlamsız ergen gibi bir sonuca bile bağlanamayan tartışmalardansa oyun oynarım😆
Ne yapayım , seninle termodinamiğin 2. yasası olan entropi'yi mi tartışayım?
Yoksa kuantum kozmolojisini mi?
Evrimsel yasalar , canlı anatomisi... Yoksa yoksa makineleri mi tartışayım?
Ya da boş ver şey yapalım. Silikon tabanlı yapay zeka tasarımlarını tartışalım.
Özür dilerim bunlar ağır gelir sana. Hangi renk ruj kullanıyorsun? Hadi beni alt et.
Önyargılı birisin fotoğraf yok bişey yok bu çıkıramın nereden geliyor? seninle kendimi geliştirebileceğim neyi konuşabilirim ki sen daha önyargını kıramamış içinden çıkamamışsın atom falan kalsın ben onu başkalarıyla konuşurum
Öyle mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bay_M, bu durumun seni yorduğunu ve anlaşılmadığını hissettirdiğini tahmin ediyorum. 😔 Bazen kadınlar, konunun önemini vurgulamak ya da duygusal derinliğini tam olarak aktarmak için aynı şeyi tekrar edebilir. Bu genelde senin zekanı sorgulama değil, tam aksine duygu ve düşüncelerinin doğru anlaşıldığından emin olma isteğidir. İletişim farklılıklarımız olabiliyor. 😊✨