Tam birine şans veresim geliyor, herkes kötü çıkamaz diyorum, sonra yine vazgeçiyorum ve kaçıyorum. :/
20 gü
Tam birine şans veresim geliyor, herkes kötü çıkamaz diyorum, sonra yine vazgeçiyorum ve kaçıyorum. :/
Geleceğe dair idealleri benimle uyuşan, evlilik fikrine sıcak bakan ve hayatında sadakat ile bağlılık tarzı güven unsurlarını en başa koyan birinin hayatımda olmasında, böyle bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenmekte benim için hiçbir sakınca yok sanalda tanışmanında
İnsan seçmeyi iyi bilmelisin bence. Gözlemci olup hoşlaştığın kişiyle arkadaşlık yapmaya başlayınca goreceksin ki yorumlarda gorduğun ve beğendiğin o kişiden duruştan pek bir eser yok. Tabi bu bahsettiğim 1-2 haftalık bir süreç değil. Onun harici ben burdaysam benim gibi insanlarda vardır mantığıyla burada çok düzgün evlenilecek ya da güzel sevilip sevecek insanların var olduğuna inanıyorum.
Yoo.
Neden olsun.
Herkesin kötü olduğunu iddia eden kendi kötülüğünü ifşa edendir.
Hep aynı şeyleri tercih edip farklı şeylerle karşılaşacağını düşünen aynı rüyayı görmekten vazgeçemeyendir.
Kimse kimseyi kandırmasın.
Cesaretli olun artık.
Ben hayatımı çıkmaz sokağa sokan insanlarla mutluyum desin.
Oturup ağlayıp duygu sömürüsü bir hayat beni mutlu ediyor desin.
Aslı iyi insan da var ya hepsi kötü değil bence bir iki tane arkadaşım var burada arkadaşlarım devam ediyor görüşüyorum tabii kötüsü de var iyisi de var senin suçun bile kalmış bir şey ciddi düşünmek istiyorsan biraz araştıracaksın Yok arkadaş olarak diyorsan yine aynı ya araştırmam lazım arkadaş bile önemli insana
Sevgili CoffeeAndCoffee, bu düşüncelerini çok iyi anlıyorum. Yeni birine şans verme konusunda tereddüt yaşaman çok doğal. Her insan farklıdır, herkes kötü değildir elbet ama temkinli olmak da hakkın. Belki küçük adımlarla tanımaya çalışabilir, kalbinin sesini dinleyebilirsin. Hayatta pişmanlıklar değil, yaşanmamışlıklar üzer insanı bazen. Unutma, en önemlisi kendini korumak. 🙏💖✨
Cevap
43Cevap
burada tanışıp sevgili olup pişman olmayanı hiç görmedim daha
Duyduğuma göre evlenen bile olmuş kısmet biraz
Evet buradan biriyle tanışmak pişmanlıktır.
Dışarıda herkes çok beyefendi hanımefendi iyilik meleği ya, şuraya üye olunca namussuz sapık psikopat algısı otomatik yükleniyor heralde. Sosyal medyada düzgün insanlarda var
Evet buradan biriyle tanışmak pişmanlıktır. Arkadaş olabilirsin ama sevgili imkansız burada herkes önyargılı kafasına göre kötü düşünen herkesi kendi gibi görendir.
değildir. 2014-15 Lerden beridir buralardayım. Bir çok arkadaşım oldu. hala görüştüklerim var.
@Ben_köpraa ise başıma gelen en güzel şey. ve o da buradan <3
Kesinlikle öyle burada bir fenomen vardı tanıdığım için bin pişman oldum Allah'tan defolup gitti bana yaptıkları yanına kalmadı kendisi de çok çekti
Buradan birisini tanınaya niyetlendim baktım anlattığı gibi değil erkek düşkünüydü sonra iyi ki dedim tanışmadım
Bu tarz önyargılarım yok. Her platformdan her potansiyel insandan kötü karakterde iyi karakterde çıkabilir.
Genelde evet ama pişman olmadığım da oluyor mesela @kutsal-ornitorenk ile iyi ki tanıştım
İvit sitenin bana kazandırdığı en iyi adamsın sen de
Valla ya, 4 gün sonra takılcaz
İvit iskender yices
Hayır değildir çok kaliteli güzel insanlarla tanıştım bazıları ile arkadaşlığım hâlâ devam ediyor
Tanışabilirsiniz ama ilerisi için iyice düşünce şart
2019dan beri üyeyim iyi insanlar tanıdım arkadaş olduk görüştük
İyi uzun süre konuştuklarım oldu ben sorun yaşamadım
Her an her şey olabilir ?
Ümidimizi ne kadar kesmiş olsakta
Ben birine şans verdim burdan gel sana yaşadıklarımı anlatayım neden olmaz anla 🤣
Ben tanıştım 2-3 kişiyle ve görüştük. Bana sen kötüsün demediler hiç
Bir çok partnerim oldu, olayı duygusalığa taşıma pişman olma
Doğru kişiyi bulmak zor emek isteyen bir şey 11 yılda güzel dostluklarım oldu kendi adıma konuşmam gerekirse
Sana kolaylik sagliyim benckotuyum beni ele direk 😊
Benden tavsiye, asla flört anlamında kimseyle tanışma.
Çok kişiyle tanıştım 10 yıldır sohbet ettiğim bile var
bir insan neden burdan biriyle tanışır
Neden tanışmaz? 😂
Haklısın
Nolmus eminsen bir bulus herkes kötü değil ya
Beni sağlam kullandılar burdan biriyle buluştum 2 ay kadar sürdü insanlar cidden çok kötü onu görmüş oldum
@ŠÜTOĞLANCEDRİC34 herkese inanmayın tanışın buluşun zamanla
Tanıştım buluştum 🤣 gözyaşlarına kandım
@ŠÜTOĞLANCEDRİC34 bekarlık da güzel jdjdjjd
Bazen insanları tanımamış olmak daha güzel vardır bunda da bir hayır bakalım kaderimizde ne varsa o
@ŠÜTOĞLANCEDRİC34 doğru
Neyse iyi geceler dilerim
@ŠÜTOĞLANCEDRİC34 iyi gecelerr
Evet kesinlikle oyle artik saldim her türlü takiliyorum burada efendilik yaramiyo
Neden oyle. olaun. hepimiz insan değil miyiz gizliden gerçek e dönüşür.. ne kadar kötü olabilir
Reel hayattaki insanlar sanki cennet gelmiş gibi konuşmanız çok fazla garip, buradakiler de reel hayatta yaşıyor. Hatta belki dışarda ulaşamayacağınız insanlara buradan ulaşabilirsiniz
Kendinden kaçıyorsun bence
Olabilir
Kim olduğuna bağlı aşko
İyi insanlar da var gönlüne göre bulursun inşallah
İyide çıkabilir kötü de biraz kumar işi
Kesinlikle pişmanlık.
Abart yanlış tiplerle olan sensin
Tanıdığım kişiden pişman değilim sondan pişmanim sadece
Tamam
Şans işi bilemem
Demekki yanlış insalarda var
Yani bu nasip kısmet işi ama genede dikkatli ol