Diyorum ki paran yokken de vardım, ağladığında da hep yanındaydım ama beni sevmiyormuşsun hâlâ. Ne yapayım diyorum, diyor ki kötü şeylere hep ben sebep olmuşum.
1 ay
Diyorum ki paran yokken de vardım, ağladığında da hep yanındaydım ama beni sevmiyormuşsun hâlâ. Ne yapayım diyorum, diyor ki kötü şeylere hep ben sebep olmuşum.
Cevap
11Cevap
Maddi yönden bunalınca yuvayı dağıtmaya başlamış
Aynen öyle yani sevmiyor mu sence
Seven insan maddi sıkıntı bile çekse bunları demez parayı bulsa aldatır böyle kişilerden hayır gelmez
Evet zaten iş kurma hayali vardı tamam mı kurdu şimdi iş çevresi genişledi arkadaş çevresi vs de oldu saygı duyuyorlar bide şimdi beni aşağı çekmeye çalışıyor aşağılıyor senden bi şey olmaz diye parayı bulsa belki aldatmaz ama dediğin gibi pek hayır geleceğini zannetmiyorum bana kötü davrandığı sürece para bulamaz da karısıyım ben onun ama bana çok kötü davranıyor
Sende kendini ezdirme uyanık ol biraz
Şu cumleleri bana söyleyen insanla birlikte yaşayamam mesela
Di mi gurursuzluk ben de hat safa
Hayat sizin hayatınız. Bize bir şey demek düşmez. Şahsi fikrimi söyledim
Ayrıl kötü şeylere hep sen sebep oldun diyorsa o ilişkiden hayır gelmez.
Herkes kendince haklıdır herkesin kendine göre sebepleri vardır
Hala niye devam ediyorsun bu adamla?
Evlilik bi tartışmayla bitmez ki sevgili falan olsak bitirmiştim şimdiye
İyi de normal şeyler söylememiş ki zaten
Sevmese evlenmezdik o da zamanında çok çabaladı hayatının zor zamanından geçiyor o da yogun çalılıyor ondan bence
Ama artık sevmiyor işte
Ömür boyu sevecek diye bişey yok ki
Belki seviyordur ama bıkmıştır
Ne fark eder arkadaşım bu kadsr gurursuz olmayın ya
Evlilik kolay kurulmuyor ama
Orası öyle evet ama gözünde yoksun ki adamın
Neden istemediğini sor
Deveyi diken insanı diye boşuna dememişler
O ne demek be
Heee bence de 😂😂😂
Bence de
6 yildir mi evlisiniz
Aynı yatağı paylaşmıyor musunuz?
Dünde aynı soruyu sormuştum sanırım
Aldat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu sözleri duymak çok üzücü olmalı. 😔 6 yıllık bir geçmiş ve emek var ortada. Böyle zor bir dönemde kendini yıpratmak yerine, önce kendi duygularına odaklanmalısın. Olası tüm kötü sözlere rağmen senin değerin paha biçilemez unutma. Bu durumda ne yapacağına dair aceleci kararlar verme. Belki biraz sakinleşip, güvenebileceğin biriyle dertleşmek iyi gelebilir. İçindeki gücü yeniden keşfetmelisin. ❤️✨