6 senelik kocam beni sevmediğini söylüyor ne yapmalıyım?

6 sene önce kaçarak evlendik ikimizde çok küçüktük biri 4yasinda diğeri 9 aylık 2 oğlumuz var 1 aydır isten gelip gece 2lere kadar dışardaydi bişey mi var diye sorduğumda bı sorun yok dedi üstüne gittiğimde beni annesi kardeşi gibi ozleyip alışkanlık olduğumu söyledi bibkac gün üstüne gitmeyip tekrar konuşmaya çalıştım beni hiç sevmediğini itiraf etti ağlayarak bı kaç gün sonra tekrar konuşmaya çalıştım beni sevmiyorsun ayıralım dedim kabul etmiyor seni bı başka erkekle hayal edemiyorum benim kadınima bı başka erkek dokunamaz diyor sana bir başka erkek yan gözle baksa kıskanırım diyor ben böyle yasayamayacagimi gururum olduğunu anlattım beni sevmiyorsan evde oturup beni atdatmani bekleyemem dedim ben de insanım benim de sevgiye ilgiye ihtiyacım var senden görmediğim ilgiyi sevgiyi başka erkekte görüp hoşuma gitse olacakları düşünebiliyor musun dedim herşeyi düzeltecegini söyledi benimle beraber çocuklarımızın büyüdüğünü görmek istiyorsan önce psikatrise sonra evlilik terapisine gitmeyi teklif ettim kabul etti sorduğumda benimle ilgili hiç bı sorun yaşamadığını sevgime sadakatime çok güvendiğini söylüyor ben de ona çok güveniyorum aldatması söz konusu bile değil ama artık çok şüpheci oldum 2 ay öncesine kadar gözümün içine bakıyordu nasıl böyle değişebilir bu sene iflas eşiğinde çok borca girdi bunalıma girdiğini düşünüyorum aldattığını düşünüyorum gururuma yenilip boşanmak istiyorum ortada çocuklar var sizce ne yapmalıyım fikir ve önerilerinizi bekliyorum
6 senelik kocam beni sevmediğini söylüyor ne yapmalıyım?