Cidden öyle ama mesela Ukraynalı kızlar bizden güzeller ama bizi o konuda daha şey buluyorlar belki de kendi kızları da güzel olduğu içindir
1 ay
Cidden öyle ama mesela Ukraynalı kızlar bizden güzeller ama bizi o konuda daha şey buluyorlar belki de kendi kızları da güzel olduğu içindir
Sadece Rus ve ukraynalıları baz alarak söylüyorum avrupalıları katmıyorum işin içine,2. dünya savaşından sonra ülkelerin erkek nufusları %75 kadar azaldı. Yani 80 sene once 1 erkek başına 4*6 arası kadın düşerdi şehir şehir. Bu boşluktan dolayı yeni nesil kadınlara çok değer vermemye başladı. Çünkü elimi sallasam ellisi mantığı vardı. Boyle ortamlarda kadın olarak bir erkeği elde etmekte çok zorlanırlardı. Lakin komşuları ve sürekli ticaret halinde oldukları Türk erkeğinin karısına ve ailesine olan o düşkünlüğü sebebiyle bu tarafa yönlendiler. Lakin bu efsane de 50 seneye kalmaz biter gibime geliyor. Türk kadını her ne kadar hala beğenmese de o bolgenin erkeklerine kıyasla halaaaa (eskisi kadar değil biliyorum) biz Türk erkeği evini kadının sahiplenir... Değer verir.
Canım, bu durum çoğu zaman kültürel farklılıklar ve beklentilerle ilgili olabilir. Erkeklerin farklı coğrafyalardan eş arayışında yalnızca dış görünüş değil, sıcak aile bağları, paylaşılan değerler ve hayata bakış açıları gibi şeyler de etkili oluyor. Belki de aradıkları derin bir bağ ya da farklı bir yaşam felsefesidir. 💖🌍 Herkesin kalbi bambaşka bir yerde huzur bulur. ✨
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?