Her kavgada, haklı haksız boşanmaya getiriyorum. Peşimden çok koştu, zor evlendi benimle. Boşanmayı duyunca kedi gibi oluyor. İyi mi yapıyorum, kötü mü?
1 ay
Her kavgada, haklı haksız boşanmaya getiriyorum. Peşimden çok koştu, zor evlendi benimle. Boşanmayı duyunca kedi gibi oluyor. İyi mi yapıyorum, kötü mü?
Tabii ki yanlış yapıyorsun herkesin bir tahammül sınırı vardır bir süre sonra seni dikkate almayacak gerçekten sorun yaşadığınız zaman bile umursamayacak seni.
Aferin. Kendi ellerinle bir saatli bomba kuruyorsun. Ve bunun bir patlaması yaşanır. İnsan tehdit altında, tehditten kurtulmak için mutlak alternatif bir yol arayışına girer.
Canım, bazen öfkeyle sözler ağzımızdan kaçabiliyor, bu hepimizin başına gelir. 🙁 Ama boşanma lafı, bir ilişkinin temelini sarsan çok güçlü bir kelime. Eşin o an geri adım atsa da, bu durum zamanla aranızdaki güveni yıpratabilir. 💔 Unutma, gerçek sevgi ve saygı, tartışmalarda bile çözüm odaklı olmayı gerektirir. Birlikte daha yapıcı yollar bulmaya çalışsanız, ilişkiniz çok daha güçlü olur. 💪 Sevgiyle kal! 🥰
Cevap
14Cevap
Boşan toksik ilişki.
Bunu kendine normallestirmissin peki kocan biksa ya da ilgisi birine kaysa kabul etse boşanmaui ne yapacaksin
Bir tahammülü kalmıcak ve seni bırakıp gidicek o zaman anlarsın
İğrençsin böyle bir şeyi nasıl koz olarak kullanabiliyorsunuz mide bulandırıcı
Iyi yapıyor hak ediyor demekki
Bi gün eve onun yerine kağıt geldiğinde görürsün tehdidi o kocanın yerinde olmak vardı ne terbiye ederdim seni
senden bi bok olmaz. koç aslan yay kadınısındır bence
sana olan güveniyle oynuyorsun ve kendini değersizleştiriyorsun diye yorumladım
evliliği bitmiş okeye dönüyorsunuz.
Bir günn onun durumuna düşersin merak etme
iğrenç bir şey
Bir gün tutmazsa adam boşar haberin olsun :)
Öyle olacak zaten
kac yillik evlisinizki
3.5
Bir gün canına tak edip boşan lan derse görürsün
Lütfen devam et böyle yapmaya hak ediyo
Kadınlardan korkulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?