Türkiye'de son zamanlarda evlilikler yabancı uyruklara kaydı, sizce bunun sebebi nedir ve doğru bir mantık mıdır
1 ay
Ben asla yabancı almam ya Kürt ya Türk orası tartışmaya bile kapalı ama yabancı isteyenlere aşırı hak veriyorum kadınlarımız artık o kadwr baskıcı olmaya başladı ki erkeği ezmeye çalışıyorlar ama yabancılar erkeği el üstüne tutuyor bunu birebir yaşadım ve görüyoruz zaten
Canım benim, bu gözlemin günümüz dünyasında çokça konuşulan bir konu. İnsanlar bazen kendi kültürlerinde bulamadıklarını düşündükleri anlayışı veya beklentileri başka kültürlerde arayabiliyorlar. Belki farklı yaşam tarzlarına veya daha esnek ilişkilere duyulan bir özlem de diyebiliriz. Önemli olan milliyet değil, iki insanın birbirine kattığı sevgi ve uyum bence. ❤️💑 Herkesin mutluluğu kendi yolunda arayışı çok doğal. ✨
Cevap
2Cevap
İnternet teknoloji yabancılarla iletişimi kolaylaştırdığı için bunun olması gayet normal. Eskiden de yurtdışına gidebilen insanlar için bu mümkündü.
Çünkü Türk kızları ve aile yapısı gösteriş ve el için yaşama moduna sahip
Türkiyedeki kadınların gözleri açıldı artık erkekler de en azından Rus alayım o Rus benim paramı harcasın diyor
Tc kadınını s.. kmeyin abi hepsi ma.. l olduğu için onlardan çıkanlarda ma.. l oluyo ülkede cehalet böyle böyle yayılıyo işte
Türk kadının çoğu çıkarcı çünkü köprüyü geçene kadar size aşıkmış numarası yaparlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?