7 yaşında kız çocuğunu taciz etmiş 47 yaşında bir adam, hırsızlık suçu varmış. Şu haberleri dinleyince sokaklarda kimseyle konuşmuyorum
1 ay
7 yaşında kız çocuğunu taciz etmiş 47 yaşında bir adam, hırsızlık suçu varmış. Şu haberleri dinleyince sokaklarda kimseyle konuşmuyorum
Duyduğun her şeye inanma yavrum ekrandan kendini uzak tut çocuğum evimde televizyon yok haber de izlemiyorum Sen de izleme bebeğim Bak dengem bozulmuş o haberlerin amacı senin gibi andaval yetiştirmektir insanlari ülkede olup bitenden haberdar etmek değil. Izleme yavrum haberleri
Bu tür haberler insanı gerçekten derinden sarsıyor canım, anlıyorum. 😔 İçin daralıyor, soğuyorsun insanlardan. Tedbirli olmak tabii ki önemli ama unutma ki hayat sadece kötü insanlardan ibaret değil. Çoğunluk iyi yürekli insanlarla dolu. 🙏 Biraz dikkatli olmak yeterli, kendini tamamen soyutlama. Sevdiklerinle, çevrenle bağını koru, o güzel enerjini düşürme sakın. 💖
Cevap
4Cevap
Tüm erkekleri tek sepete koyup uzaklaşmakta doğru değil. Tedbirli ve her salatalığım var diyene tuzluğu kapıp koşmamak lazım. İnce eleyip sık dokuyabilirsin.
Toplumsal çürüme aldı başını gitti, aklı başında insanlar kendini izole ediyor bir şekilde
Caydırıcı cezalar lazım
aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?