Kaynanayla aynı evde yaşayıp mutlu olan var mı, yol yakınken nişandan dönmeli miyim?

Nişanlıyız ama beraber yaşıyoruz, kiradayız kira derdind. Kurtuluruz diyo, anneni istemiyorum değil ama aynı evde nasıl olcak, ev üstüne ev olmaz, sonuçta karı koca rahat yaşamak isterim, de ki empati yap sen benim annemle rahat eder miydin dedim. İki katlı ev burada dubleks yani, evi böleriz kapı yaparız üst kata veririz mutfak yaparız falan filan diyo da altlı üstlü olcaz, aynı evde olmayacak mıyım diyo, mantıken yine dip dibeyiz, bir de kız kardeşi de yan binada, hani ben ömür boyu hizmetkar köle mi olcam ya

Güncellemeler
1 ay
Çocukta çocuk diyor başka bişi demiyor calismamida istemiyor eğer senle olmucaksa biterse mantık evliliği yapar paralı kadınla evlenir çocuk yapar guclerimizi birlestiririz dedi şaka gibi benle çocuk icinmi evleniyosun yani diyorum ikimizinki sevgi sevgi evliliği ama olmucaksa mantık diyo şaka gibi :/ Kuran'da evlenin diyo çocuğum olsun diyo degisik
Güncellemeler
1 ay
Evliliği düşünmüyordum ama senin kalbini gördüm bizimki sevgi evliliği eğer olmucaksa mantık evliliği yapar zengin biri ile evlenir çocuk yaparım dedi bu durumda neyin kafasını yaşıyor tabiki benle çocuk için evleniyor.. :/
Kaynanayla aynı evde yaşayıp mutlu olan var mı, yol yakınken nişandan dönmeli miyim?