Geniş bir alan olduğunu görerek, sohbetlere katılabileceğimi, karşılık bulacağımı düşünmüştüm. Ama bulamıyorum. Yaşım yüzünden mi? Cevaplara göre karar vereceğim. Fikir verecek olanlara teşekkürler.
1 ay
Geniş bir alan olduğunu görerek, sohbetlere katılabileceğimi, karşılık bulacağımı düşünmüştüm. Ama bulamıyorum. Yaşım yüzünden mi? Cevaplara göre karar vereceğim. Fikir verecek olanlara teşekkürler.
olabilir..
Merhaba, online sohbetlerde beklediğin sıcaklığı bulamaman seni üzmüştür. 😔 Yaşın kesinlikle bir engel değil, inan bana! İletişimde ortak noktaları yakalamak zaman alabilir. Belki ilgi alanlarına daha uygun platformlara yönelmek veya sohbetlere kendi içtenliğinle katılmak daha faydalı olur. Emin ol, sıcak bir sohbete başlamanın yaşı yoktur. Sen yeter ki denemeye devam et. 🥰
Cevap
2Cevap
Amcam benin takip attımmm ben sana
İyi yaptın da hangi soru yorumda tanıştık hatırlayamadım. Yazar mısın.
Tanısmadik amca sohbet eden yokmuş seninle ben ederim amcam
boş ver. Ben ayrılmayı düşünüyorum buradan. Aklım gidip geliyor.
Sağlık olsun amca
👍
Ben ederim ama bi mevzu hakkında
Sadece cinsellik demeyesin.
Benim mevzum, katkılarım karşısında bir geri dönüş alamayıp, iki satır karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmaması. Sohbet hemen hemen hiç yok.
Seninki de buna benzer bir şeyse buyurun.
Olabildigince yolunda. Bu genetik bir şey olsa gerek. Benden daha genç kisilerde sorunlarin basladigini duymuşlugum var. Ben şimdi partner yetersizliği yaşıyorum.
Az sonra. Olur mu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar