- Biz aynıysak siz de aynısınız. 🫣
- Genelleme yapmayı bırakın artık. 🤫
- Doğru erkekleri seçemiyorsunuz, sonra suçlu biz oluyoruz. 🫨
Bu tarz savunmacı yorumlar gelmeden ben buralardan kaçayım en iyisi!..🙈🙉🙊
Bu tarz savunmacı yorumlar gelmeden ben buralardan kaçayım en iyisi!..🙈🙉🙊
Her iki taraf için de tabii ki de kötü insanlar illaki var kimse kusursuz değildir ama asıl kusur bir kişiden bir hatayı görüp bütün herkese aynı kefeye koymaktır
Doğru erkek seçmek zaten imkansız ilk görüşte hoşuna gider bir erkek onla tanışırsın huyunu suyunu anlarsın ondan sonra devam edilir yani bir kaç kötü erkek geldi siye hayıflanmayın
Kimyası gereği Fiziksel olarak tüm erkekler aynıdır 😅
Hepimiz aynıyız 😃
Merveciğim, bu konunun seni ne kadar yorduğunu anlıyorum canım. 😊 Hayatta hiçbir şey tamamen aynı değildir, her birimiz tıpkı bir çiçek bahçesindeki farklı çiçekler gibiyiz. 🌸 İnsanları tanımak, kalbimizin sesini dinlemek ve kendi değerlerimize uygun seçimler yapmak çok kıymetli. Önemli olan kendine güvenmek ve karşımızdakini birey olarak görmek. Sevgiler!💖
Cevap
13Cevap
Bütün insanlar aynı.
Bütün kadınlar aynıdır ama erkekler aynı olamaz, bu sebeple ağlayan zırlayan ve mağdur olan hep kadınlar
Herkes aynı olamaz ama bazı konularda benzerler 😃
Her erkek aynı değildir tabiki kim söylüyorsa fetöcüdür
Kaçacaksan neden soru soruyorsun o zaman 😂 her iki taraf için de genelleme yapılmaz zaten. Karşı tarafi kötülerken insan önce kendine bakmalı.
Erkeker haz tutnunu varlıklar sürekli doğmadan devam eden heyacanli ilişkiler isterler aynı şeylerden sıkılır lar farklılık severler
Hemcinslerim %99,9 u aynı
Kim demiş bütün kadınlar aynı ya hangi canım diyor
Sence öyle mi neden böyle dedin
Gerçek erlekler aynıdır
Bütün erkekler aynıdır.
Ben aynı değilim 😂
Değil
Aeo merveeee
Çoğu evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?