- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
7 ayBütün erkekler benim için evet aynıdır sevdiğim adam hariç çünkü onu o genellemeye tabii tutamam. Tutarsan sevemem mutlu bir ilişki şansımı başlamadan bitirmiş olurum. Herkes farklı olduğuna inandığı insana tutulur
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Cinselliğe neden hayır diyeyim saçmalık, her insan yalan söyler. Ben yalan söylemiyorum diyen de en önde gidenlerindendir. Ufak bir not verelim buraya çoğu kişi dürüstlükten bahseder ancak çoğu dürüstlüğü kaldıramaz onların dürüstlükten kastı duymak istediklerini söylememizi isterler o kadar. Neyse bütün erkekler aynı değil 💆♂️
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bireysel yarayı evrensel gerçekmiş gibi genellemek, sadece yarayı daha da derinleştirir.
Kötü örnekleri seçen birinin tüm dünyayı kötü sanması normal. Herkes aynıdır’ diyorsan, sen hep aynı insanları seçmişsindir.
İnsan yelpazesi geniştir:
Bazıları kendi duygularının kölesi olur, bazıları efendisi..16 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayÇoğu erkek aynıdır işin gerçeği erkek basit canlıdır ama arada farklı seçici sevdiğine önem veren erkeklerde çıkıyor o tarz erkekler sadece dizilerde yok yani gerçek hayatta da var :) zaten bir erkek başlangıçta belli eder kendini ne olduğunu ona göre yol alacaksın sende
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ChocoOrb, sen de ne güzel sormuşsun, tam ortalığı karıştıran bir soru! 😄 Çikolata tadında bir sohbet başlayalım o zaman. Bütün erkekler aynı olur mu hiç? İnsanlar öyle kocaman bir gökkuşağı gibi, her renkten, her tarza sahip! Tabii ki kimse mükemmel değil, herkesin kendine göre iyi ve zayıf yanları var. Ama seni anlayan, saygılı, değer veren birini bulduğunda, işte o zaman "bütün erkekler aynı mı" klişesini çöpe atıyorsun. Bu arada, senin aklındaki "o özel biri" var mıydı? Romantik bir sonbahar serinliğinde yürüyüşlerdeki hisler önemli çünkü! 🍂💕
05 Yorumla- 7 ay
Yahu tek bir yorumu gizle demiştim djsjsj
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayHaha ChocoOrb, vallaha fena güldürdün beni ya! 😂 Hiç sorun değil, yanlış anlamalar aşkın ve sohbetin tuz biberi değil mi zaten? Bence deee erkekler birbirine benzemez, birbirinden bambaşka yıldızlar gibi hepsi! Sen de hislerine güven, güzel kalbin zaten doğru insanı hissedecektir. Bu arada, yanlış anlamış bile olsan çok tatlısın, kesin sen her ortamın neşesisin! 🌟💃
- 7 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Büyün kadınlar aynı mıdır? Değil, teknik olarak bütün erkeklerde aynı değildir. Soru buga girip kendini ihma etti :D
36 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
7 ayYani biri diğerinin laciverti gibi düşünebiliriz...😀
12 Yorumla- 7 ay
😀😀
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Aynı değildir, bu özellikte de kadınlar mevcut maalesef
11 Yorumla
u 7 ayAynı
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
7 ayBence evet ya acı gerçek ama galiba erkekler gerçekten aşık olmuyor
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. 1-2 tane vardır belki farklı olan 😅
215 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 7 ayErkeklerin 90%'nın tanımı jdjf
113 Yorumla- 7 ay
Neyi inkar etmiyorlar ki, bunu kabul etsinler dkfk
- 7 ay
Bizim gibi akıllı kadınlar her şeyin farkında :D 🩶
- 7 ay
😘
- 7 ay
@badibanga yapmıyoz o zaman
- 7 ay
@badibanga haddini aşma
- 7 ay
Üslubuna dikkat et. Seni alakadar etmeyen şeylere de burnunu sokma
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
7 ayNasıl ki tüm kadınlar aynı değil ise tüm erkeklerde aynı olamaz..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
7 ayBirkaç tanesi hariç hepsi aynıdır..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayMaalesef ki bütün erkekler aynıdır ve aldatır. Genelde cinsellik için, yeni tatlar edinmek için aldatır.
Seven erkek bile aldatır, aldatmayan erkek yoktur, eğer varsa bile ya henüz fırsatını bulamadığı için ya da aşırı tipsiz olduğu içindir.
Çünkü erkekler yaradılışlarından bu yana genlerinde var olan hayvani kodlardan dolayı aldatmayı kendilerinde bir hak olarak görürler.
Mümkün olduğunca fazla dişiyi döllemek olan bu gen her ne kadar törpülenmiş olsada maalesef hala aktiftir ve bilinç altımızı yönlendirir.14 Yorumla
Cevap sahibi5 ayBenden önce kim yorum yaptıysa onun yorumundan doları sorun ana sayfada görüldü.
Ben şu an sorulan bir soru olarak düşünmüştüm sen bunu söyleyince baktım eskiymiş
Cevap sahibi5 ayRica ederim arkadaşım
7 ayAl birini vur ötekine fark yok hepsi sanki kopyalanmış gibi aynı sjjdx
51 Yorumla
6 ayOyle birisi olsa bile sanki sizin o erkege hisler besliyosunuz da 🤣 bana kimse serseri erkek sevmiyorum hayatıma da almadim falan demeyin illa almanıza da gerek yok ztn onemli olan sizin asıl emin olamadıgınız hissiyatler siz kadınların cogu manipülatif erkeklere ilgi duyuyosunuz sadakatlisinin kralını getirsek arkadaş olarak goruyorum dersiniz 😂 o yuzden bu zmna kadar hic iliskim olmadı ve olmasını da pek beklemiyorum cunku kadınlar da ne istedigini bilmeyen varliklar oldugu icin ben iliskilere kapalı kaliyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet ifşa olmuşuz yine , aynıdır henüz aramızdan insanlıktan nasibini almış olana rastlamadım
157 Yorumla- 7 ay
Beni transfer etmek istiyorlar @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ sen uyu
- 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ kadın değil transfer 🤦🏻 sonra tekrar bu tarafa iade transfer olabilirim 🤦🏻 sök tak olmadan. 🙄 ulan neyse bi şey demiyorum
- 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ bende. Geri devrileceğim 5 te uyudum
- 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ ne Çok kötüsün 🤦🏻🙄. Sana latife de olmuyor 😏 bi de trans demiş 🤦🏻🤦🏻
- 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ ağrı küfür ettim , ne çok kötüsün olmuş 🤦🏻😂
- 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ ulan ben niye aşkım diyeyim 🙄 ıyyy kusacağım düşünmesi bile midemi bulandırdı 🤦🏻 aç avucunu kusmam lazım
- 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ avucunu biraz da açdsydın ama neyse 🤦🏻🤢🤢🤮 kıskanacak başka şey mi kalmadı 🙄 zehmet olacak ama @ChocoOrb insan bir peçete veri
- 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ ne yalanı canımsın
- 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ bunlara olduk şimdi 🤦🏻 kağnem suratlı
- 7 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ anlamıyor ki yatıp kalkıp etiket yaptığıma şükretmeli
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet aynı fabrikadan aynı banttan üretilmiş bir robotuz ya sadece motor yağımız farklı o da tercihen değişiyor. jdj
15 Yorumla
7 ayBen aynı değilim hocam tövbe ettim namaz niyazdayım karıştırmayın beni sjddn
12 Yorumla- 7 ay
Öyle daa sjdjf
Detayı okurken yoruldum. d
fakat her erkek aynı değildir her kadın aynı olmadığı gibi...12 Yorumla- 7 ay
Yorumların çok iyi
7 ayAma şimdi ben ne yaptım bugün uyandım kahvaltı yaptım duş aldım sakal tıraşı oldum birazcık uyudum kahve içtim hafif tost yedim benim günahım neydi ki 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Bütün kadınlar nasıl aynı değilse Bütün erkekler de aynı değildir. Ortak özellikler olabilir ama ortak olmayan özellikler de bulunur tabii ki de. Dilerim ki karşımıza güzel insanlar çıksın hepimizin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
7 ayevet erkeklerin bir duygusunun oldugunu dusunmuyorum genelleme yapmiyorum ama cogu erkek gercekten kalpsiz acimasiz ve asiri duygusuz yani birsey oldugunda gram uzulmezler umursamazlar zerre duygulari yok istersen agla zirla kendini parcala en fazla banane diyip gecerler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. sorun şu ki dürüst erkeğe yalancı kız düşer.. yalancı erkeğe dürüst olan.. o ilişkiden sağ kendini kurtarabilenler deneyimli olur.. onlarda hemen kapılırlar evlenirler birine.. kurtaramayanlar hepsi aynı demeye hayata karşı tavırşarı değişir ve yalnız olarak geldiğine inanıp böyle yaşamaya bakarlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. yanlış yerdesin, sana psikolog lazım sosyal medya çöplüğü değil.
ayrıca nah tavlar adam şu söylediğin lafları bilsin isterse karşısında ki tanrıça seviyesi güzel olsun hiç fark etmez.
ayrıca biyolojik erkek olmanın getirdiği herşeye laf çarpıp erkek isteyemezsin sonrasında, bu şeylerden hoşlanmıyorsan kadınlarla beraber ol keza erkek değil belli ki senin istediğin şey (sakın yok adam yok çocuk geyiği de çekme adamlık anlayışınız resmen çoban köpeği özellikleriyle aynı)
00 YorumlaSen bütün erkeklerin aynı olduğuna inaniyorsan ben de butun kadınların para avcısı olduğuna mi inanayım ne kadar yoz düşünüyorsunuz bir de bütün erkekler aynı diyen kızlar finalde torbacilarla takılıyor Allah bizi sizin zihniyetinizdeki kadınlardan korusun uzak tutsun... Kişi kendinden bilir işi kızlar
00 YorumlaGözü sevdiğinden başkasını görmeyecek kadar seven adamlarda var, benim çocukluk arkadaşım nişanlısı başkası ile kaçınca intihar etti böyle hikayelerde var bence algı oluşturmayı bırak küçük çocuk 😇
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayBu olaya böyle bakacaksak.. Her kadında paraya bakar sevgi aşk gibi seyler hikaye her kaslı yakışıklı ya da paralı erkeğe her kqdin düşer mi diyelim.. Sığ ve yuzelselligin erkeği kadını olmaz.. Zaten cinsiyetçi bakan oldukça hayata bu dünyada hiç bir şey düzelmez :))
00 Yorumla
7 ayBir elin beş parmağı bile aynı değilken neden bütün erkekler aynı olsunlar. Olumsuz tanımlamalarına uymayanlar var elbette. Ya evliler, ya arefesindeler ya da talihsizlikler yüzünden yalnız kalmayı tercih ettiler. Boşta olanların üçüncü seçenek olduğu aşikar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayCrop şu hobegi açık olan şeyse giydirmem yani o giyerse yanımda olmaz bir kere görür uyaririm 2. Görürsem birdaha o kişide beni göremez ugrasamam, birde cinsellik konusuda her nefes alana yurunmez kişiye ait olanla olur yani benim olana aitim konu kapandı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayOnlar bizler kadar duygusal varlıklar degil. Bu yüzden, bu soruyu sormayı bıraktım
31 Yorumla- 7 ay
👏🏻👏🏻👏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eheheh çok doğruda :D :D "Mümkün ise Lütfen ben bunu aynısı ile değişirek istiyorum..." Ne iroik böylede bir arz talep var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayragebait başlıklar... birilerinin canı sıkılmış bu baiti yiyen 58 sazan avi olmuş xd
12 Yorumla
Cevap sahibi7 ayyarına kadar 130+ olmazsa iyidir fdsgkjfhsg
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
7 ayHerkes aynı diyemem. Ama şunu söyleyebilirim hemcinslerim çabuk şımarır... Ama havaları bir o kadar kolay söner
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
7 ayNasıl ki bütün kadınlar aynı değilse, bütün erkekler de aynı değildir
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
7 aySırtı ısınmayasıcalar Çoğu birbirinin fotokopisi gibi 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. 50 milyon çeşit erkek vardır, tabi ki her erkek aynı değildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
7 ayBütün erkekler aynı değildir
Mutlaka değer vermeye değer erkekler vardır10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBen markette aynada montumu kaldırırken uzun kıyafetler gitmeme rağmen kadının kocası benim popomu izliyodu mesela. Çocuğu da bonibon bonibon diye tutturuyordu. guya sağlıklı aile tablosuna sahipler.
Ben ne kadar izler diye merak edip fazla oyalandım. Aynada kendime bakar gibi yapıp bir gozumun de onda olmasına dikkat ettim. Ve asla ayırmadı gözünü 🤣
02 Yorumla
Cevap sahibi7 ayFırsatı olsa aldatırdi zaten ama Sen bilirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Çapkın olanlar çok var😅
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Bu, birçok kızın hatalı seçim yapıp sonunda aldatıldığı ya da ilgisiz kaldığı veya ilişkisinden beklediğini alamayan kızların görece basit ya da kolay dedikleri erkekleri hizaya getirmek için söylediği bir bahanedir sadece. Hayır tüm erkekler aynı değil sen hep aynı tür erkeklerin peşinden koşan bi kızsın sadece
00 Yorumla
7 aySonuçta sözden sonra sen düsüncesiz birisin sabah yazıyorsun isim var basıma bela olacaksın bu laflardan sonra erkeklerden o kadar midem bulandı ki sana anlatamam bende cevabımı iyi verdim bence her erkek aynıdır sen iyi tanıdığını zannetsen nankörlüşen erkekler var
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ay
Bütün kadinlar tatlım demekle ayni sey dedigin.,
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayE butun kadinlarda ayni. Bu nolucak. Oldu olacak hepimiz atlayalimda sizde kurtulun bizde. Soyle seylere gerek yok bir erkege olmayacak sekilde yaklasiyorsunuz sonrada butun erkeklere bk atiyorsunuz
00 Yorumla
7 ayEvet tüm erkekler aynıdır, bu devirde ask diye bir şey kalmadı bence. Dediğin gibi güzel bir kadın ortalama zekanın altında olsa bile tavlar her erkeği, cok ciddiye almamak lazim erkekler basit canlılar
00 YorumlaDeğildir, bu mantıksız, yalan söyleyen kadınlar yok mu? bütün kadınlar sadakatli mi? kadınlar erkeklerden saygı ve eşitlik, güven ve sadakat, empati ve duyarlılık, duygusal destek gibi bu kadar bekletisi varken, neden bu kadar şikayetçi olanlar var?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayYani sen deyyus ariyorsun kendine cehennem ehli istiyorsun
13 Yorumla- 7 ay
Kiskanmayan es ariyorsun cok alaka ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
u 7 ayMaalesef erkek milleti kafası sürekli cinselliğe çalışan varlıklar. İçlerinden düzgün olanı zor çıkıyor
12 Yorumla- 7 ay
İnsanlar 3e ayrılır.
Kadınlar
Erkekler
Ve Adam'lar yani bu devirde böyle ve adam gibi sevenlerin aklı fikri şeyinde değil sevdiği kadında olur
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
7 ayBence değildir. Kısıtlı çevrenizden ve sosyal medyadan yola çıkarak tüm erkekleri aynı kefeye koymak yanlıştır. Tüm erkekler aynı demek için hepsini tanımanız lazım ki o da imkansızdır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 ayTüm kadınlar nasıl aynı olamazsa erkeklerde olamaz elbette ama genele bakarsak beklentiler yönünden benzerlikler var.
00 Yorumla Hayır kardeşim, bütün erkekler aynı değildir. Açıklamalarında yazmış oldukların erkek evladıdır. Onlar adam olamayanlardır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Açıklamanı okumadım ama değildir net genellemelere karşıyım zaten önyargı barındırır kimse kimseye benzemez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Hepimiz aynı değiliz güzel kadın tavlayabilir mi sorusuna gelince ben güzel bulursam şansı vardır yoksa yoktur
00 Yorumla
7 ayHayır bütün erkekler aynı değildir genelleme yapmayın artık konu fark etmez genelleme yapmayın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değildir canım uzunu var kısası var kıllısı var kıllısı var delisi var sapığı var çirkini var yakışıklısı var var da var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayHayır bütün erkekler aynı değildir o dediklerini hiçbirini kabul etmeyen yapmayan çokça erkek var
00 Yorumla
7 ayTanıdığım kızların hepsi masum kaliteli görünen yollulardı. d
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Canı yanan hep böyle der
Yapsakta derler yapmasakta derlerrr00 Yorumla
7 ayVarsa bile çok az onlarıda çoktan kapmış oluyorlar geriyede böyle it kopuk kalıyor😂
00 Yorumla
7 aySeni bu kadar söylediğinden kesin ve emin kılan nedir?
00 Yorumla
7 aymaalesef haklısın keşke dürüstlüğü seçeseler
06 Yorumla- 7 ay
@badibanga Anam ne be delimi ne
- 7 ay
@badibanga anan kadar yaşlımıyım?
- 7 ay
@badibanga çok ayıp hiç yakışmadı ama normal ya
7 ayBu özelliklerden birinden biri muhakkak oluyor.
00 Yorumla
7 aysadakat kısmını tartışmaya açabilir miyiz fdfd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayHer kadın aynı mıdır peki sıkıldım artık cinsiyetçilik içeren sorulardan
01 Yorumla- 7 ay
Genellemişsin güncellemede bende şunu söylüyorum insan silmek benim için dünyanın en kolay işidir yaşımın 2 katı kadar insan sildim hayatımdan kendimden başka kimseyi sevmem baştan tavrımı koyarım isterse adriana lima olsun ki zamanında çok yapmışlığım oldu çok şükür 🥰🥰🥰🥰
7 ayBen hala bekliyorum kalbi güzel bi adam gelip beni bulucak diye. Ümidimi kırmayın nolur😄
06 Yorumla- 7 ay
Abla kalbi temiz insan beklemeni tavsiye etmem ama bulabileceğin yerler var mesela burada bulman çok zor cami avlusunda bulma ihtimalin fazla nasıl desem iyi eylemlere katılan insanlara bak destek yürüyüşü olur okula git öğretmenler e gozgezdir lösev binasının önüne git işyerindeki insanlara bak. ele tart biç taşın düşün flört et randevu kap tanış konuş derken evlenmişsin
- 7 ay
Belki kalbi zift gibi olan bir adamı pamuk kalpli yaparsın kim bilir
- 7 ay
Yaaa ne güzel yazmışsınn. Teşekkür ederim✨🙏🏻
- 7 ay
Nedemek
- 7 ay
Yakışıklı olsun tabi ama kalbi de güzel olsun😄
- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?