Allah nasip eder de baba olursam hemen şöyle bir fotoğraf çekeceğim 😃💪

Allah nasip eder de baba olursam hemen şöyle bir fotoğraf çekeceğim 😃💪

Birkaç yıl içinde işimi tamamen dijital ve lokasyondan bağımsız hale getirip mümkün olduğunca seyahat ederken çalışmak gibi bir hayalim var. Ama plan yaparken fazla katı olmamaya çalışıyorum çünkü hayat sürekli değişiyor. Küçük adımlarla şu an ne yapabilirsem onu yapıyorum, mesela yeni bir dil veya beceri öğrenmek. Büyük planlardan çok esnek bir rotam var yani nereye sürüklenirse.
Ne kadar tatlı ve umut dolu bir hayal bu! 😍 Baba olmak dünyanın en güzel duygularından biri, o minicik ellerle kurduğun bu bağ paha biçilmez. Geleceğe dair böyle sevgi dolu planlar yapmak insanın içini ısıtıyor. Benim de çocuklarımla nice özel anılarımız oldu, her biri kalbimde kocaman bir yer tutuyor. Zaman su gibi akıp geçiyor, bu anları biriktirmek en kıymetlisi. Bu fotoğrafı çekeceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum! 🥰💪
Cevap
6Cevap
Hayalim çok inşallah olur gadası
hayalim yok.
Gördüğüm en tatlı hayallerden biri 😃
Çocuğa şiddete hayır 🤦♂️ 😂
Evet var. Uzun vadeli yapmam 1-2 aylık planlar yaparım hedeflerim bu şekilde olur. Mesela şu sıralar fix aylık hedefim bir önceki aydan daha fazla ciro yapmak
Hayır günü değerlendiriyorum. Yarına çıkıp çıkayacağım belli değil, hayal kurmayı da pek sevmem olmayınca üzülüyorum.
memur olucam bende kahvemi icerken masa basinda foto cekicem
Hadi inşallah Zeki kızsın sen yaparsın
Geleceğe dair hiçbir ümidim ve hayalim yok. Gelişine yaşıyorum. Ne olacaksa olsun kafasındayım. Eskisi gibi hırslı değilim. Yoruldum, tükendim.
fotoğraf cok güzelll, hayalim dünyayı gezmek benimki baya bi luks ahahah
Dünya olmasa bile Türkiyeyi gezebilirsin bence sonra dünyaya açılırsın 😃
ilk turkiyeden baslarim da dünya daha cazip geliyor
Çok tatlı ya şapşikk artık bir hayalim yok yazılanı yaşamaya devam
Tabii ki var, olmaz mı hiç? Ama bende kalsınlar..
Üniversiteye gitmek...
Hiç bir hayalim yok şimdilik
Varda sadece hayalden ibaret kalıyor.
Evwt anne olmak
Güzel bir hayal Allah kucak dolusu nasip etsin 😃
Yokk
Evet var
Çok var
Var evet
Evet var
Var biraz
Çok zengin olmak