Ben bunu üniversitede öğrendim mezun olduktan sonra tüm arkadaşlarım ya Instagram'dan çıktı ya muhabbeti kesti herkes kendi yolunda, sadece 2 dostum kaldı başka kimse yok insanlara güvenilmeyeceğini de anladım
25 gü
Ben bunu üniversitede öğrendim mezun olduktan sonra tüm arkadaşlarım ya Instagram'dan çıktı ya muhabbeti kesti herkes kendi yolunda, sadece 2 dostum kaldı başka kimse yok insanlara güvenilmeyeceğini de anladım
Hepsi bitti artik ama şu var sadece bu degil hayat durumu var herkesin kendine göre hayati var şimdi üni okurken beraberdin üni bitince kopukluk oldu normal çünkü senden önce bir hayati var ailesi var askere gidiyor evleniyor iş bulmaya calisiyor iş buluyor çalismaya basliyor maalesef hayatin kendisinde kopukluk oluyor askerlikte bile öyle iş arkadasliklarinda olabiliyor cocukluk arkadasin mahalledeki arkadaslarinn
Yaşadığın bu hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. 😔 Üniversite arkadaşlıkları bazen o döneme özgü kalabiliyor, hayat değişince ilişkiler de dönüşüyor tatlım. Önemli olan sayı değil, kalptir. ✨ İki dostun olması bile büyük bir zenginlik. İnsanlara tamamen güvenilemez demek yerine, gerçek bağların kıymetini anlamak daha değerli. Kalbine iyi bak. 💖🌸
Cevap
2Cevap
Evet sahte hep menfaat ilişkisi Helenistik üni arkadaşlığı bok gibi
Sahte çıkar ve menfaat ten ibaret
Dogru dürüst insan kalmadi
Olabilir
Tamamen sahte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?