Boşanma olmadı ama eşimden şikayetçi oldum, uzaklaştırması var. Eve gelmiyor, çocuk da var, para da göndermiyor. Ne yapmalıyım
24 gü
Ailenden destek al tek başına omuzlama herşeyi. Barodan avukat talep et boşanma davası aç , haklarını da öğren iyice ona göre hareket et. Üzülme dik dur çalışır kendi ayakların üzerinde durur aslanlar gibi de bakarsın çocuğuna geçmiş olsun
Canım benim, bu zorlu süreci tek başına omuzlamaya çalışma. 🙏 Uzaklaştırma kararı olması ve eşinin eve gelmeyip çocuk için destek olmaması çok yıpratıcı olmalı. Boşanma olmasa bile çocuklar ve senin için tedbir nafakası talebinde bulunabilirsin. Mutlaka bir avukatla görüşerek hukuki haklarını öğrenmelisin. Destek için yanındayım! 💖👧 Unutma, gücün var. 💪
Cevap
9Cevap
Boşanma davası açarsan tedbir nafakası başlayabilir hakim davanın bitmesini beklemeden
Boşanma olmadanda oluyormuş tedbir nafaka diye duydum
Boşanma olmadan nafaka resmi olarak ödenmesi sağlanamaz ama gönlünden kopar da verirse o ayrı.
bosanirsan bak nasıl oder nafakayi mecbur odeyecek kanun var
Boşanmadanda tedbir nafakası varmış
he evet bu dogru biraz ustune git bak onuda vericek sana tıpış tıpış yani ufakdan bi sikayet et odetirler sen almak. istiyormusun cidden adamdan para yoksa oylesinemi yazdin
Versin paramı tabi
ozmn alirsin yuzdeyuz hmde
kanun var devlt dikkate aliyo bu konulari
Kaygısız adam evde çocuk var ona bile para vermiyor ayrıyız
e siz nasıl geciniyorsunuz yeme icme nasil. oluyo
Şimdilik var yeme içme ama hep böyle nereye kadar sürecek
he anladim nafakayi odeyince rahat edersin pesini birakma bu isin yani
Boşanmadan alamıyormuyum acaba onu araştırmak istiyorum öncelik
bi arastir ama sen tam bosanmak istemiyormusun barisiriz falan duzelir diyemi dusunuyorsun yani olumlumu dusunuyorsun adama karsi
Hayır barışmak için değil çocuk var evde para göndermesi için
he anladim
Resmi boşanma olmadan nafaka işi zor da doğru karar aldığın kesin seni geçtim çocuk varken para göndermemesi ne kadar doğru bir karar aldığının tespiti
Şu boşanma cesaretini keşke bende bulabilsem😏
Boşanma olmadan nafaka olmaz
Ailesi karşılamalı en kötü olasılıkla
Boşanmadan nafaka olmuyo
Boşanmadan nafaka olmaz
Kaç senelik evlisin
Yooo
Varr
Nerdee
Gördüm duydum etrafta
Hmm evli misin sen
Ayrıyım boşanmadım daha