Bugün benim doğum günüm, ama eskisi gibi heyecanlandırmıyor. Siz doğum günlerinizde neler yaparsınız?

Bugün benim doğum günüm, ama eskisi gibi heyecanlandırmıyor. Siz doğum günlerinizde neler yaparsınız?

Artık heyecanlanmıyorum açıkçası. Eskiden sabırsızlıkla beklerdim, şimdi ise sıradan bir gün gibi geliyor. Yine de farkındayım, bir yaş daha aldığımın. Genelde yakın arkadaşlarla küçük bir şey yapar, belki güzel bir yemek yerim. Ama kutlama telaşına girmem. Sade ve stressiz geçmesine özen gösteririm. Önemli olan yaş almak değil, o yaşa kadar ne biriktirdiğin bence. Nice mutlu yıllara bu arada.
Öncelikle teşekkür ederim :) Katılıyorum size. Kaliteli yıllar geçirmek önemli olan
Benim için bir eleme potası halinde doğum günüm. Sevdiklerimin doğum günlerine önem verir özen gösteririm, aynı özeni de görmezsem potaya çıkarlar.
Eskiden ben de önemserdim arkadaşlarımınkini vs. ama bu beni çok yordu. Saldım bende artık
Doğum günün kutlu olsun canım! 🎉 O heyecanın azalmasını çok iyi anlıyorum. Yaş aldıkça hayatın farklı güzelliklerine odaklanıyoruz sanırım. Benim için artık doğduğum gün, hayata şükrettiğim, sevdiklerimle doğada vakit geçirdiğim ve küçük, huzurlu anlar yaşadığım bir gün oluyor. 🌿 Belki bir meditasyon seansı veya eşinle sevdiğin bir aktiviteyle kutlarsın. Kendine özel kıl canım! 😊
Cevap
9Cevap
Hiç kutlamadım yani nasıl bir şey diyede merak etmiyorum
Pasta da mı kesmedin hiç şimdiye kadar?
İçinden gelmiyorsa tabi bu da bi tercih
Teşekkür ederimm :)
Doğum günüm gelmeden 1 ay önce ihtiyaç listemi aile bireylerime özenle ulaştırırım😄 iyi ki doğdun💕
Ahjahsahhsa bu da iyiymiş bak. Ama sürpriz hediye gelince daha güzel oluyor sanki :D
Gereksiz hediyelerdense bu daha iyi evet :D
Yaş ilerledikçe tadı kaçıyor 😁 Nice güzel yıllara🌸
Teşekkür ederim :)
doğum günün kutlu olsunn💕 ben hâlâ heyecanla bekliyorum dogum gunumu😬
Teşekkür ederimm :) Bu heyecanının sebebi nedir? Ne yapıyorsun o gün, merak ettim
cocuk ruhlu oldugumu dusunuyorum hâlâ😇
Umarım heyecanın hep seninle kalır :)
tesekkur ederiimm
Hayatımda hiç doğum günümü kutlamadım kutlayan da olmadı
Eş dost akraba bi telefon da etmedi mi :((
İnşallah bundan sonraki doğum günlerin sevdiklerinle olur :)
Doğum günlerimde keşke ölseydim diyorum
Neden öyle dedin ya
Öyle işte
İyiki doğdun muzaffer nice mutlu yıllara 😁
Hiç Allah seni imandan ayırmasın :D
Cümlemizin ayırmasın Allah razı olsun
İnanılmaz sıradan hir gün
Benim de bu aşamaya doğru gidiyo galiba :D
Olması gerekn bu aslında ama bazıları için neden bu kadar önemli anlamıyorum
Erkekler pek önemsemiyor bunu anladım cevaplardan :D
🤣 Ayn
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Çok teşekkür ederim :)
Sıradan bir gün her zamanki gibi
Benim için de öyle artık
Soradan
Benim için de öyle
Gelmese daha iyi yaşlanıyorum :(
Daha gençsin ya bozma moralleri :)
Ha ha
Yok beeee
Sıradaaan çoktandır
Biraz üzücü oluyor ama böyle olması da
En ön sıradan
O ne?
Sıradanların en önünde " yani
Hee anladım. Çoğu erkek için böyle galiba :D
Senin için de öyle değil mi
Daha tam aşırı sıradan gibi değil, sadece eskisi kadar heyecanlanmıyorum. Biraz daha yaşım ilerleyince öyle olacak sanki ama :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?