Küçükken ne heyecanlanırdım şu gün için. Pek hoşuma giderdi. Mum üflerken başka birgün daha doğmak istiyorum diye dilek dilediğimi hatırlıyorum. Çünkü çok zekiymişim. Yılda 2 kere doğarak 2 kere doğum günü kutlayacakmışım 2 kere hediye alacakmışım 2 gün benim olacakmış. :):) Şaka bir yana Doğum günümü kutlamayan sevdiklerim belki o gün kutlar diyerek böyle bir dilekte bulunmuştum.
Gözlerinizin dolduğunu görür gibiyim. Şimdi 4 gün sonra doğum günüm. İçimde bir gram sevinç heyecan yok. Heyecan duygusunu seven bir insan olarak bu duyguyu kaybetmek çok hüzün veriyor. 💔 (Yinede hediye kabul edilir.)
Doğum gününüz yaklaştığında heyecanlanıyor/seviniyor musunuz?
Benim de 4 gün sonra doğum günüm ve gram sevinç yok bende de. Sanırım hediye almayacağım ve kimse kutlamayacağı içindir belki ya da büyüdüğüm için umursamıyorum.
Evet, 5 Şubat . Nüfus cüzdanımla bunu kanıtlayamam, çünkü babam 3 çocuğunu da 1 Ocak olarak yazdırmış. Anca 4 gün sonra yaşımın burada 22 olduğunu görebilirsin.
benimkinin üzerinden 34 gün geçti. pek bir şey ifade etmiyor artık. ya da askerdeydim o sıra, belki o yüzden. mutlu neşeli yıllara kova kızı. öpüyorum. 🎈
En İyi Cevaplar