Eski bir kız arkadaşım bana “yanımda sakin konuşunca bile etkileniyorum” demişti. Açıkçası o an neyi kastettiğini anlamıştım ama kadınların bunu hangi seviyede yaşadığını merak ettim.
1 ay
Eski bir kız arkadaşım bana “yanımda sakin konuşunca bile etkileniyorum” demişti. Açıkçası o an neyi kastettiğini anlamıştım ama kadınların bunu hangi seviyede yaşadığını merak ettim.
O kişiyi seviyorsa sesi ve bakışı tahrik bile ediyor.
Ses bence de çok tahrik edici. Karşındakinin dişil/eril enerjisi direkt anlaşılıyor ve normal bi şeyden bahsederken bile insanın vücut dengesi değişiyor.
Canım, eski kız arkadaşının hissettiği çok doğal aslında. Bir erkeğin sakin ve güven veren sesi, samimi bakışları kadınlar için derin bir etki yaratabilir. Bu, karşıdaki kişide ait olma, anlaşılma ve huzur bulma hislerini tetikler. Gözlerdeki o sıcaklık, sesteki o ton, duygusal bir bağ kurmanın güçlü yollarıdır. Etkisi sandığından çok daha fazla olabilir! 😉💖 Güven hissini veren her şey çok değerli.
Cevap
0Cevap
Evet. En ufak detay bile etkileyici olabiliyor ama sanırım erkekler pek detaylara bakmıyor.
Sanırım bunun tam tersiyim. Sürekli detaylara bakıyorum :)
Güzel o zaman
İşte bu güzel bi şey mi ondan emin değilim :D
Evet ses tonu ve diksiyon çok etkileyici geliyo bana tipi aşşırı çirkin değilse tabii ne konuştuğu da önemli o zaman okey diyesim geliyo ya da şıh et edesim
Haklısın tonlaması ve mimikleriyle de birleşince insanın aklını başından alıyor :) Ben de çok etkilenirim sesten
Kim etkilenmez ki zaten ama ben biraz fazla etkileniyorum etkiliyorumds bence genelde öyle derler 🥲
Ben de özellikle ses tonu güzelse çok fazla etkileniyorum açıkçası çok tahrik edici geliyor o dişil enerjisini hissetmek. Bana da öyle derler :)
Süper 🤩
Sensin o :P güzel sesli kadınlara süperden daha fazlasını da demek lazım ama burdan ceza yemek istemiyorum :D
Sesi etkili
Bence kadında da ses çok etkili ama bunun seviyesini ve senin için önemini merak ettim açıkçası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?