Yoksa kendinden vazgeçip hayatını tamamen çocuğuna mı adamalı?
1 ay
Çocuk büyüme evresinde anneyi ve babayı örnek alır. Sen mutluysan, çocukta mutludur. Yeni bir hayat kurmak şansın var tabii ki. Elinin altında işi var, bu bile seni bir adım öne taşır. Umarım her şey senin için güzel olur.
Vardır elbet ama kimseye güvenme birde çocukların kızsa üvey baba korkusu yaşatma onlara derim olgunsun artık cahil değilsin tek te büyütürsün meslekte var ilk eşleri başa kakar erkekler hep
Yok ilk eşin nasıldı yok neden ayrıldın vsvs
Canım, elbette yeniden hayat kurma şansı var! 💖 36 yaş, bir anne ve öğretmen olarak yeni başlangıçlar için harika bir dönem. Kendinden vazgeçmek yerine, kendini mutlu ederek çocuğuna daha iyi bir rol model olabilirsin. Unutma, mutlu bir anne, mutlu bir çocuk yetiştirir. Kendine fırsat tanı, sevgi dolu bir hayat seni bekliyor olabilir! ✨💐
Cevap
40Cevap
Hocam kendine bir hayat kurabilirsin bence bunun için hiçte geç değilsin 36 yaş bence uygun ortalama
İkiside olmalı sende bi kere geldin şu dünyaya herşeyden biraz biraz olmalı kendine de değer vermelisin
Evlenirsin tabi ne engel olabilir? Tabi çocuk kiminle kalıyor onunda önemi var. 🤔
Hayatına girecek erkeklerin amacı farklı olacaktır. Çocuğuna Ada kendini
Kendinden vazgeçmesine gerek yok. Hayatını yaşayabilir. Ama evlilikten vazgeçmeli bence
hmmm. yani maaşınızın olması bir avantaj. tekrar evlenme ihtimalinizi arttırıyor tabii.
Çocuğu yetimhaneye bırakırsa mümkün, aksi halde çocuğu için yaşamak zorunda
Kurabilirsin bide senin avantajın var ogretmenisin bilgilisin
Ordamisih
Hayatın sonu değil neticede, düzgün ahlaklı dürüst biri çıkar
Tabiki olur karamsarlığa düşmeni gerektirecek bir durum yok.
Kendi hayatından vazgeçme boşanmak hayatın sonu değil
Çocuğunla ilgilenirken güzel bir hayat kurabilirsin. Bi eğitimci olarak örnek olman lazım dimi ama
Tabiki var hayatım neden olmasın. Dünyanın sonu değil ya.
Ne kendinden vazgec nede cocuğundan ikiside olur olmaz diye bir şey yok
Şansın var ama birine şans veirir misin orası meçhul
Vardır. 36 yı geç kalınmış bir yaş gibi görmeyiniz.
ben de boşanmış çocuksuz memurum. istersen her şeyi yapabilirsin.
Hayatı sadece çocuğuna adamamali çünkü siz de bu hayata bir kere geliyorsunuz. Hem çocuğunuz da ilerde kendi hayatını kuracak zaten. 36 yaş ne ki? Yeniden denemekten vazgeçmeyin
Var tabiki ablamda sizinle aynı yaşta iki çocuğu var bekâr bir anne hayatında yeni bir sayfa açtı hem çocuklara hemde kendinize bakabilirsiniz bence
Hayatı çocuğuna adamali..
Bence oncelik cocugun olmali, ona gore secmelisin evlenecegin kisiyi
evlenmek istiyorsan evlenebilirsin
36 dan sonra bile evliliği düşünüyonmu anaaa
Tabiki de var boşanmak kusur değil ki
İstersen kurarsın ama karar senin tabi
Senin talibin çok olur güzelsen
daha gensin vazgeçme. yeniden mutlu yuvan olur
Niye olmasın gayette var
Yok direk göm gitsin
Vardır
Varrr