Dugunume 2 ay kala en yakin arkadasimin evlilikle ilgili tavri neden boyle degisti, kiskanc mi yoksa ben mi pimpirik yapiyorum?

8 yıllık bir beraberliğin ardından çok fazla engeli aşıp kavuştuk. 2 ay sonra da düğünüm var. Bahsedeceğim kişi de benim kardeşim dediğim en yakın arkadaşım. Hayatında birisi yok, evlenmeyi çok istiyor. Geçen yıllarda keşke benim karşıma da seninki gibi biri çıksa, ailesi senin kayınvalidenler gibi olsa” tarzında cümleler kurardı ama hiç kötü düşünmedim o sıralar. Şimdi de “evlenenler hep mutsuz, en iyi çiftler bile aynı eve girince çok sıkıntı yaşıyor, evlenenlerin %40'ı boşanıyor” demelere başladı. Arkadaşlar, düğününe 2 ay kalan birine bunu demek normal mi? Dün ilk defa gelinlik denedim birkaç arkadaşıma attım çok güzel mesajlar aldım, bu arkadaşım 1 mesaj attı sonra 1 gün boyunca mesajıma bakmadı bile. Gerçekten kötü düşünmek istemiyorum ama tüm bunların üst üste gelmesi kafamı karıştırıyor siz ne düşünüyorsunuz?
Dugunume 2 ay kala en yakin arkadasimin evlilikle ilgili tavri neden boyle degisti, kiskanc mi yoksa ben mi pimpirik yapiyorum?