Farkında mısınız gerçekten, ilişkilerde arkadaşlıklar da en yakın arkadaşın olsa da bir mesafe koymak zorunda hissediyorsun kendini, güvenilecek insan artık kalmadı. Nereye gidiyor insanlık..
19 gü
Farkında mısınız gerçekten, ilişkilerde arkadaşlıklar da en yakın arkadaşın olsa da bir mesafe koymak zorunda hissediyorsun kendini, güvenilecek insan artık kalmadı. Nereye gidiyor insanlık..
Ama zaten hayatında biri oldu mu birazcık mesafeli olman gerekiyor insanlarla sınırın olması gerekiyor. Eskiden de böyleydi. Ama şu konuda haklısın artık böyle kız arkadaşınla sevgilini/eşini tanıştıramaya korkacak devire geldi. Millet ablasıyla tanıştırmıyo ablasıyla
insanlığı boş ver sen nereye doğru gidiyorsun?
4 dörtlük insan olmak mümkün değil.
bu çağda bence herkes diğerinin hatasına kusuruna odaklı.
bu yüzden güzellikleri göremiyor kimse birbirinde...
herkese mesafe koyarsak insan kalmıyor hayatımızda. birileride bize koyuyor haliyle.
güvenmek için bir şey emanet ediyor olmamız gerek. bir şey emanet etmeden de arkadaşlık dostluk düşe kalka ilerliyor gibi.
Bir gün sıranın bize geleceğini biliyordum
Kvrcıkk, bu hissi çok iyi anlıyorum canım, haklısın bazen güvenmek gerçekten zorlaşıyor. Özellikle günümüzde insanlar arasında bir mesafe oluşabiliyor. Ama şunu unutma, kendini korurken kalbini tamamen kapatmak zorunda değilsin. Belki de küçük adımlarla ve gözlemleyerek o güvenilir insanları hayatına yeniden çekebilirsin. 🙏 Hiçbir zaman umudunu yitirme, etrafımızda hala çok güzel insanlar var. 💖✨
Cevap
18Cevap
kalmadı evet
en yakın bildiğin sırlarınıı paylaştığın insan bile düşman olup onları koz yapıyor
evet o yüzden mesafe herkese şart eşler arasında bile kendi ailenin her sırrını anlatmak yanlış gelir bana
Evet
Kendi cevreni ve yasam tarzini genelleme yapma insanlar sana güveniyormu o kısmınıda düşün istersen
Kimin ne oldu ne bitti ile ilgilenme derim. Kendini sev kendine değer ver yoluna bak
Herkes yalnızlaşıyor bu kadar güvensiz olmayın
Haklısın çok mantıklı
Acı Gerçekler maalesef
Guvenmek zorunda degilsin
Demek ki En yakinin degilmis en yakinini bul yakinligi akraba ya da fiziksel yakinlik olarak algilama yanikirsin
Bulmak kolay olabiliyor bakiş açınla alakalı bir degisim yapmalisin
Saclar kivircik mi
Kız ona veriyorsa bana da verir bana verdiyse şuna da verir herkesin mantığı bu
Tâbi o da var Allah hepimizin belasını vermiş de olabilir
Bence komik değil topyekûn helak olmuş olabiliriz
Gülünecek hallerimize ağlama da 😂
Güvenilirlik ten daha zor olan süreklilik
Zen güvenmeyi tercih ediyor musun
Bir adım at o zaman :)
Aynen öyle ya kimseye güvenmiyorum bende
paralı şeyler tercih ediyorum
Nasıl yani
@Nanelimon09 senlik bir şey değil sazan
tkp ettim seni
peki
Güven bence saçma bişey zaten.
kötü düşünme iyi düşün iyi olsun :)
Olmuyor ki ama. Yani düşünmeyle alakası yok bence.
neyle alakası var o zaman
Açıkcası bence hiç bişeyle. Güven yalandan ibaret bence. Yapılana bakıp gözün gördüğüne inanmak lazım.
sen gördüğünemi sadece inanırsın
Görünen köy kılavuz istemez. Yani. Evet.
evet yüksek ihtimalle gördüklerimiz herşeyi kanıtlar ama birde dinlemek lazım peşin hüküm vermeden
Sözler rüzgardır. görünenle birbirini tutmadıktan sonra ne kadar inandırıcı samimi gelir ki
işte ikisinin arasında denge olacak tek başına olmaz
Aynen. Bir de karşı tarafın hakkeri hareketleri de belli eder zaten ne olduğunu
Yok canım kalmadı maalesef
maalesef ve tamamen cıkar ilişkileri
maalesef
Evet kötü bir zaman oldu
İnsanlat arasında mesafe olması en iyisi
İnsanlar cıkcık
Sen güvenilir misin
Sorunun cevabı halen aynı mı
Düşün biraz
Ben de net olduğumu düşünüyorum herkesle aynı kefeye koyan kendinden kaybeder