doğru düzgün arkadaşım yok kimi evlendi kimi başka bir şey kafayı yıcem?
28 gü
Yalnız kalmak çok kötü bir his biliyorum özellikle herkesin hayatı yolunda giderken sen aynı yerde takılıyormuş gibi hissediyorsun. Ama şu an dışarı çıkacak kimse yok diye bu hep böyle kalmayacak. Yeni insanlarla tanışmak için bir hobi edinmeyi veya bir kursa yazılmayı deneyebilirsin. İnsanlar evlense de yeni arkadaşlıklar kurmak bitmiş bir şey değil. Biraz cesaret ister ama oturup ağlamaktan iyidir. Hem kimseye muhtaç olmadığını görmek de iyi gelir.
Bizde o yüzden buradayız vakit geçsin diye
Sisterly kullanabilirsin. Sadece kızların arkadaş olabilmesi için yapılmış bir uygulama. Üstelik aynı şehirden ve yakınından insanlarla tanışabiliyorsun.
@flawsome25 Yazma yazma... Orayada erkek dolacak şimdi. Abazalar için avlanma habitatı burası. Yemin ediyorum kız kılığında numara alır oradan yürürler şaşırırsın...
Zaten erkeklerde var ama çok fazla değil. Birisi erkek ise anında banlanıyor. Çünkü sadece kızlara göre bir yer.
güven olur mu ki ya
Hiçbir yer %100 güvenli değil ama en çok kız bulabileceğin yerdir
Canım benim, bu yalnızlık hissi çok anlaşılır ve eminim birçok kişi aynı duyguyu yaşıyordur. Arkadaş çevrenin değişmesi hayatın doğal bir parçası. Ama bu, yeni kapılar açmak için harika bir fırsat da olabilir. Belki yeni hobiler edinerek veya kurslara katılarak yepyeni insanlarla tanışırsın? Benim eşimle gittiğim yağlı boya kursu bile harika yeni arkadaşlıklar getirdi mesela. Yalnız kalmak yerine yeni bağlantılar kurmanın yollarını ara. ✨🎨 Unutma, her bitiş yeni başlangıçların habercisidir! 💖
Cevap
25Cevap
6 senedir bu hayatı yaşıyorum alıştım. Sende alışırsın 😂 hoş geldin aramıza 🎉
hep yalnız mısın
Evet. Lunaparka mangala Antalya'ya muğlaya tatile tek başıma gidiyorum. 2,5 senedir de aileden uzak yaşıyorum tek başıma. Ablam öğretmen olduğu için mecbur onların yanında durmak zorundalar. Keyif alıyorum aslında. Kafam rahat. Alışırsın sende zamanla. Biz aslında iş güçten dolayı bu hale geliyoruz yani çalışma saatleri yüksek doğru düzgün çevre yok ondan dolayı da saldım zaten alıştım.
zor ama sıkıcı
Kimsen yoksa eğer, sen kendine eğlence yaratacaksın. Kimse yok diye bunalıma hiç giremem. Sürekli güzel anılar biriktirmeye dair yaşıyorum. Sende biriktir tatiline git fotoğraflar çekin ara sıra git kahveni iç tek başına da olsan yani buda bir sosyallik.
Al benden de o kadar
Birde home ofis e-ticaret ile uğraşıyorum. İyice asosyal oldum
sende o akıma kapılıp evlenme hayatın kararır 🤣🤣
neden
Benim de hiç arkadaşım yok senelerdir eve kapalı yaşıyorum hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum
Bende de aynı da benim durum daha ağır diye insanlar ben iletişim kurmadan kurmuyor
Ankaradaysan çıkalım dolaşalım biraz istersen
Aynı konu vallahi ne yapçaz biz
Benim de öyle tek çık en iyisi
Nerdesin kral sehir olara
Benimde öyle nerdeyse
Sen evde mi kaldın ya
Gerçekten kafa yiyor sıkıntıdan
Çıkalım mı
Adana sen
Benimde öyle
Tek çık?
Ağlama ağlama