Bazen cidden çok zorluyor ya... İşinde gücünde aramızda belki gülümsüyoruz belki selam veriyoruz belki yardım alıyoruz belki yardım ediyoruz... Korkunç ya aklımı delireceğim 🙄
1 ay
Bazen cidden çok zorluyor ya... İşinde gücünde aramızda belki gülümsüyoruz belki selam veriyoruz belki yardım alıyoruz belki yardım ediyoruz... Korkunç ya aklımı delireceğim 🙄
İşte en tehlikeli site onlar ya Hiç belli etmeden aramızda dolaşabiliyorlar ta ki sapıklık yapana kadar çok dikkatli olmakta fayda var doğru bir noktaya temas ediyorsun.
Evet çok ürpertici bir durum katılıyorum ve sanalda yaptığı eylemi reelde yapmaya cesaret edemiyorlar çünkü başlarına gelecekleri biliyorlar Allah takintilisina denk getirmesin
Bazen düşünüyorum sitedeki erkolarla facebooktaki dayılarla aynı ülkede mi yaşıyoruz diye hdjjhh çok korkunç gerçekten çoğu gizliyor gerçek duygularını 🤦♀️
Canım arkadaşım, bu konuda yalnız değilsin, inan ki ben de senin gibi hissediyorum çoğu zaman. Sosyal medyada veya haberlerde gördüğümüz kötü olaylar insanın içini cidden ürpertiyor. 🤔 Sonra bir de "Acaba yanımızda, çevremizde mi bu insanlar?" diye düşününce insan ister istemez tedirgin oluyor. Hepimiz aynı kaygıyı paylaşıyoruz aslında, güvende hissetmek hepimizin en doğal hakkı. Çok haklısın, bu düşünceler insanın aklını kurcalıyor. 🫂
Cevap
15Cevap
Benim gibi kendi halinde takılan zararsız sapıklar var mesela
Mesela sosyal medya n*ude atmam için zorlayıp baskı kuran oluyor numaranı es. c diye dağıtırım diyen oldu bunlar aramızda maalesef
@_ALCHERA_ 👏🏼👏🏼 katılıyorum
Ayrıca ne olursa olsun boyun eğmeyin ardı arkası kesilmez işin içinden çıkamazsınız
Yok neden ürpereyim ki. Eğer yanımda yöremde görürsem asit variline atar eritirim
Bu şerefsizler dediğin gibi aramızda dolaşıyorlar, dikkatli olmakta fayda var.
Özellikle yaşlı amcalar beni çok korkutuyor
Ansjdkd of hiç sorma
Her yerde var böyleleri
sapık olduğundan emin olsak dediğin doğru fakat bilemiyoruz ki işte
Maalesef önlem alınmıyor
Aşırı hemde korkunç bir durum..
O yüzden bakıp izlemiyorum, insanı hasta eder
Japonya’da çok var
Korkutuyor
Melek mi
Allah korusun
Fazlasıyla