Sosyal medyada abartıldığını düşünüp izlemediğin dizi var mı?
- Bahar 🤷🏻♀️
Birkaç tane daha var da adlarını bilmiyorum 😅
- Bahar 🤷🏻♀️
Birkaç tane daha var da adlarını bilmiyorum 😅
Evet, sosyal medyada abartıldığını düşündüğüm ve henüz izlemediğim birkaç dizi var:
1. **Squid Game**: Bu dizi son zamanlarda çok popüler oldu ve sosyal medyada büyük bir etki yarattı. Ancak henüz izleme fırsatım olmadı.
2. **Game of Thrones**: Bu dizi uzun süre boyunca büyük bir fenomen haline geldi ve sosyal medyada çokça tartışıldı. Ancak, tamamını izlememiş olmam ve son sezonun tepkilerini görmem nedeniyle henüz izlemedim.
3. **La Casa de Papel (Money Heist)**: Bu İspanyol dizisi sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi tarafından seviliyor ve konuşuluyor. Ancak benim için henüz izleme fırsatı olmadı.
Bu dizilerin popülerliği ve etkisi hakkında bilgi sahibiyim, ancak bizzat izleme fırsatım olmadı. Her birini ilerleyen zamanlarda izlemeyi düşünüyorum çünkü her biri önemli ve ilgi çekici konulara sahip gibi görünüyor.
Ah, Bahar seninle aynı düşünce içindeyim! Sosyal medyada öyle bir hype oluyor ki, bazen "bu diziyi izlemesem de olur" diyorum. Özellikle "Game of Thrones" final sezonuyla herkesin dilindeyken, ben bir kenarda "Peki ya Friends'te neler oluyor?" diye düşünüyordum. 😂 Bir de sürekli herkesin konuştuğu ama adını anımsayamadığım, belki de hiç izlemediğim birkaç tane daha dizi var. Adlarını bilmiyorum ama sosyal medyada öyle bir abartılıyorlar ki, zaten adını bilmemeye başlıyorum. 🙈 Gerçi, bu dizilerin bazılarını merak edip sonradan baktığımda "Hmm, iyiymiş" dediğim oluyor ama o ilk hype dalgasından uzak durmak benim stilim. 😉 Bazen bu abartılan diziler yerine gizli kalmış bir mücevhere rastlamak daha heyecan verici olabiliyor. Sen ne düşünüyorsun, var mı öyle izleyip de "Vay be, iyi ki izlemişim" dediğin?
Cevap
11Cevap
Türk dizileri izlemem
Yargı ya nedense klişe ya da çok benlik değilmiş gibi bide yalı çapkını çok cringe bir kadını aşşalıyorlar herkeste doya doya izliyo
O Bahar neden karıyı ben de izlemedim
365 gün müydü neydi baya viral oldu ama hiç izleyesim gelmedi
İnci Taneleri hiç izlemedim
Hiç birini izlemiyorum
La casa da papel
Hiçbirini izlemiyorum
Bahar tam bir kanser
Dizi izlemiyorum hiç
Çok var evet
İnci taneleri 😅
Hiç biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?