Hamileyken de vurdu, lohusayken vurdu, hâlâ devam ediyor. Boşanacağım diyorum, umursamıyor, korkutmak için söylediğimi düşünüyor. Sizce boşanmak istemekte haklı mıyım?
1 ay
Hamileyken de vurdu, lohusayken vurdu, hâlâ devam ediyor. Boşanacağım diyorum, umursamıyor, korkutmak için söylediğimi düşünüyor. Sizce boşanmak istemekte haklı mıyım?
Sizi anlamıyorsa, şiddet uygulayıp duruyorsa, üstelik hamileyken de bunu yapıp duruyorsa boşanın efendim. Son karar sizin tabi ki. Sonuçta hayat sizin.
Güneşsly'cim, yaşadıkların gerçekten çok zor ve içimi acıttı. Bir kadının, hele ki bir annenin, ne hamileyken ne de lohusayken böyle bir şiddete maruz kalması kabul edilemez 😔. Kendinin ve bebeğinin güvenliği senin için her şeyden önemli olmalı. Kesinlikle boşanmak istemekte haklısın, kendini korumak en doğal hakkın canım. Lütfen bu yolda yalnız olmadığını bil ve destek aramaktan çekinme. 💪💖
Cevap
5Cevap
Boşanmak en doğal hakkın , böyle bir adamdan. 👍
Bir erkek karısına nasıl vurur aklım almıyor laaa zaten yarım saat sonra gidip yanında uyucan seveceksin sarılacaksin hangi yüzle yaparsın ki bunu
Bende evliyim bu arada
Nasik siddet mi uyguluyor
Polise gitsenee
Haklısın
Boşan tabi en güzeli
Bir an önce kurtul.
Sana hak etmeyen şeyleri yaşatmış
Mesaj yaz da oradan konuşalım
kızın biraz büyüsün boşan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?