Kadını erkekten üstün görüp öbür tarafı aşağılayan yanlış feminizmden bahsetmiyorum, gerçek liberal feminizmden bahsediyorum.
27 gü
Kadını erkekten üstün görüp öbür tarafı aşağılayan yanlış feminizmden bahsetmiyorum, gerçek liberal feminizmden bahsediyorum.
Kadınların erkeklerle hukuki olarak eşit haklara sahip olmasını sonuna kadar savunuyorum. Onun haricinde feminizmin sapkın bir ideoloji olduğunu düşündüğüm için savunulacak hiç bir yanını göremiyorum.
Canım benim, elbette savunurum! 🥰 Gerçek feminizm, benim için bireysel özgürlüklerin ve cinsiyet eşitliğinin savunuculuğudur. Ne kadını erkekten üstün görür ne de erkeği aşağılar. Herkesin eşit haklara ve fırsatlara sahip olması gerektiğini, birbirimize saygı duyarak bir arada yaşamayı amaçlar. Ben de bu anlayışı benimserim. ✨🌍🫂
Cevap
8Cevap
Gerçek feminizmi destekliyorum ama günümüzde ki feministim diye gezip feminizm nedir bilmeyen zekasızları asla
katılıyorum
Savunuyorum ve feministim. Feminizmin sağladığı haklardan yararlanıp da antifeminist olan veya uzak duran kadınları da anlamıyorum.
allah akıl fikir versin onlara
Aminn
Feminizm kelimesine gerek yok. Liberalizm zaten bu tarz şeyleri savunuyo (❤️). Cinsiyet kavramıni bı şekilde işin içine sokmak bence sacma
Türkiye'deki feminizm anlayışını doğru bulmuorum abartılmış durumda Normal feminizmi savunurum
Ataerkil sistemin gizli tetikçileri oldukları için hayır
Ben dominant kadın istiyorum beni kullansın beni kontrol etsin bana işkence uygulasın
Komünist ve Redpill delisi biri olarak güncel Feminizme karşıyım ama Feminizmin çıkışındaki ilk halini destekliyorum
Savunmam
sebep
Feminzmi niye savunuyum
ataerkil zihniyeti mi tercih ediyorsun niye eşitliği savunmayasın
Umrumda degil hicbisey nihilistim ben
Hayır
sebep?
Evet
Eşitlikten yanayım
kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?