Arkadaşların hayatına çok dahil olması rahatsız edici değil mi?

Ne bileyim her hafta aynı insanları görmek saçma geliyor. Hayır bir de sınırsız şeyler benim hoşuma gitmiyor. İşte mesela senin eve gelelim kanka nolucak gibi şeyler. 🤣 Öyle bir şey diyen olmadı da, mesela evlendim diyelim, eşim vardiyalı çalışıyor olsa ve evde olmasa ben evde sakin sakin kitabımı okur biraz müziğimi dinlerim falan. Arkadaşlarım çağırsa ve ben eşim çalışıyor desem, ki canım isterse eşimsiz de giderim yani ama diyelim ki canım istemedi. Olsun kanka gel nolucak, olsun kanka biz sana gelelim gibi sınırını bilmeyen laflar hiç hoşuma gitmez ya. Olmasın yani 😅 zaten ev benim gizli mabedim gibidir, kolay kolay misafir kabul edemiyorum 😅 Hele yani eşim yoksa evde, misafir ağırlanacaksa her iki ev sahibi de evde olmalı diye düşünüyorum. Siz nasılsınız bu konularda?

Güncellemeler
1 ay
Ben evlensem falan yakın akrabalarımız yani annemiz falan haricinde akşam yemeğini misafirle erken bir saatte yemissek, tabi yemeğe davet ettiysek, derim biz artık evi toplayacağız uyuyacagiz, gider misiniz 😅😅 derim gerçekten derim tabi git demem de uygun bir dille. Diyelim ki yemeğe davet etmedik çaya geldiler, bizim yemek saatimiz geldi yemek yiyeceğiz o yüzden sonra görüşürüz falan diye uğurlarim diye düşünüyorum 😅
Arkadaşların hayatına çok dahil olması rahatsız edici değil mi?