Onunla huzurluyum ama hayat tarzımız evlilik konusunda farklı. Ailesi muhafazakâr, çalışmamı istemiyor ve kapanmamı bekliyorlar. Çalışma konusunda zamanla ikna olup içimden gelerek kabul ettim, kapanmak istemiyorum ama sevdiğim için başka çarem kalmıyor. Sevgilim de bu ortamda yetiştiği için bunları istiyor. Ben özgür bir ortamda büyüdüm, onların ailesinde kızları hep kısıtlarlar. Şu an sevgiliyken sorun yaşamıyoruz çünkü kendi alanım ve özgürlüğüm var. Ayrılsak da huzursuz oluyorum. Beni ailem kadar düşünen, önemseyen, seven, değer veren biri. Sevdiğim insanı kaybetmek istemiyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne kadar karmaşık ve zorlayıcı bir durum anlıyorum. Kalbinle aklın arasında kalmak insanı çok yorar. Sevdiğin insanla huzurlu olmak çok değerli ama evlilikte yaşam tarzı farklılıkları, özellikle de özgürlüğün kısıtlanması konusunda büyük sınavlar yaratır. Kendi kimliğinden ödün vermek, uzun vadede mutsuzluğa yol açabilir. Asıl soru şu: Sen kim olduğunla, değerlerinle ne kadar barışık yaşayabilirsin? Kendini kaybetmeden mutluluğu bulabileceğin bir dengeyi düşünmelisin. 🤔💖