Bir sürü kişi 1+1 evde yaşıyoruz, özel alanım bile yok, koltuklarda oturma odasında uyuyorum, kaldı ki yobaz bir aile, dayanamıyorum artık, ne yapmalıyım bilmiyorum
21 gü
Bir sürü kişi 1+1 evde yaşıyoruz, özel alanım bile yok, koltuklarda oturma odasında uyuyorum, kaldı ki yobaz bir aile, dayanamıyorum artık, ne yapmalıyım bilmiyorum
Cevap
8Cevap
Ya bana göre en fakir insan ailesiz insanlar sayilabilir ya ailem yanimda olsun 1 odalı evde bile yaşarım onlarla
Öyle olmuyor maalesef bir süre sonra onlarsiz sokakta yaşamış olmayı bile diliyorsun
Her aile aynı değil benim ailem çaba göstermiyor hepsi ayrı bir canım kız olunca durum daha da kötüleşiyor aile yobazsa bıktım gerçekten
Hemen evlenmelisin filan, okulunu oku ortalama bir iş bul ve farklı bir şehre taşın
Tek çare kendi ayaklarının üzerinde durmak maalesef
Yaklaşık aynı şekildeyim ama kovalıyorum, çabalıyorum bir yolunu bulacam az kaldı her şey hırstan geçiyor.
Sen en azından erkeksin ben o yobaz ailede kız cinsiyentindeyim her şey daha kötü oluyor çalışayım diyorum ona da izin yok bazen o kadar daraliyorum ki hiç bir çıkış yolu bulamıyorum
Nasıl çalışmaya izin yok anlamadım yani en azından bir kafede restorantta çalışamaz mısın
Hayır izin vermiyorlar lisedeyim şu an yaz tatilleri çalışmak istiyorum izin vermiyorlar
Neden işte sebep nedir onu anlamadım evden çıkmanı niye istemiyorlar
Harammı yani
Ya geri kafalılık işte kız olduğum için istemiyorlar
Söyledin mi ben harçlıgımı çıkarmak istiyorum okul için masraflar oluyor okumamı zorlaştirıyor diye
Söyledim yk yani başta anneden kaynaklı sırf pisliğine izin vermiyor
Madem yobaz sende onu zayıf oldugu damardan vur de ki işte size hakkımı helal edemem yoksa işte Allah hesabını sorar falan diye zor mu öyle de
Hahshshs keşke bu sözler fayda etse keşke ölsen falan bile diyorum o derece artık sınır kalmadı arada ama yok işte boğuluyorum artık
Ciddimisin bu kadar olduğunu bilmiyordum
Gitmekle tehdit etsen belki ne der
Ya knk sence gitmeme izin verir mi @q çalışmama izin vermeyen insan böyle dersem daha beter aile üyelerini bana karşı doldurur daha çok kısıtlar
Bunlar ne biçim aile anlamadım ben zorla mı kötü yapmaya çalışıyorlar yani
Dimi çok yoruldum artık
Biraz trip falan atsan hiç mi umursamıyorlar yani seni
Konuşmaya ihtiyacın olursa yaz knk bana sana en azından duygusal destek olmak isterim
Ya ciddi olarak mı yazıyorsun sen bunları @q trip ne işlesin 2 yıldır depresyondayım sayısız defa intihara kalkıştım bunlar fayda etmedi o mu fayda edicek
Aile yapını çözemedim ben ondan soruyorum sevmiyorlar mı yani seni bunu anlamaya çalışıyorum senin güvende olman içinmi çalışmanı istemiyorlar onu anlamıyorum sen beni neden yanlış anladın ki
Valla yardımcı olmaktan başka hiçbir amacım yok istersen gidiyim
Valla bende çözemiyorum yapılarını oradan bakınca nasıl duruyorlar yani baskıcı mı sevgisiz mi nasıl
Ben aşırı korumacı ve güvenliğini önemsiyor diye anladım burdan bakınca
Güvenliğimi önemseyen böyle yapmaz kendi akrabasının yanında çalışmayı teklif ediyorum hayır diyor bu korumacılık değil bazen markete bile çıkmama izin vermedikleri oluyordu
Sen onlara sebebini sorunca ne diyorlar
Sebebi yok
Sırf sen gıcık ol diye istemiyorum mu diyor
Kaç kişi evde kalıyorsunuz da
5
Haklısın cokmus
Seni anlıyorum
Nasıl
İyi bari bir evde kalıyorsun bari
o zaman sen zengin ol
Ne zamandır böyle
Nasıl biri ile evlenmek isterdin
Evlenmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal. 😔 Kendi alanın olmaması ve ailevi sıkıntıların yükü çok ağır olabilir. Bu durumun seni ne kadar yorduğunu anlıyorum. İçindeki bu çaresizlik hissine rağmen, aslında çok güçlü bir ruha sahipsin. Belki şimdilik küçük adımlarla, geleceğe dair hayaller kurarak iç huzurunu koruyabilirsin. Unutma, bu zor günler geçici. ✨ Kendine iyi bak. 💖