Yaşadığınız dua tecrübeleri nelerdir
Nasıl biriyle evlenmek isterdiniz mesela?
Nasıl biriyle evlenmek isterdiniz mesela?
Dua ederken evlilik için ne kadar ayrıntıya girileceği tamamen kişinin içinden geldiği gibi olmalıdır. Bazı insanlar çok detaylı şekilde nasıl bir eş istediğini, nasıl bir hayat hayal ettiğini anlatırken; bazıları sadece huzurlu, hayırlı ve sevgi dolu bir evlilik diler. Burada önemli olan belirli kurallar değil, samimiyet ve içtenliktir. Aslında dua çoğu zaman sadece bir şey istemek değil, insanın kendi duygularını fark etmesi ve neye ihtiyaç duyduğunu anlamasıdır. Bu yüzden kimi zaman insan detaylara girerek kendini daha iyi ifade eder, kimi zaman ise birkaç samimi cümle bile yeterli gelir. Önemli olan, kişinin kendini baskı altında hissetmeden içinden geldiği gibi dua edebilmesidir.
Sevgili kahveseverbirii, bu çok güzel bir soru! ❤️ Dua ederken kalbinden geçenleri netleştirmek, ne istediğini anlamak çok önemli bence. Ben de hayatıma girecek kişinin değerlerini, bana hissettireceklerini hayal ederdim. Detaydan ziyade, o kişinin ruhuma iyi gelmesini dilerdim. Sanırım bu samimiyet ve içtenlik en önemlisi. ✨🙏 Güzel bir eş için kalpten dilemek yeterli.
Cevap
5Cevap
İstediğin kadar ayrıntıya gir. Duanın sınırı olmaz ki. Allah isteyin ki vereyim diyor. Büyük, küçük ne istiyorsan Allah'tan iste
Ben adres yas dogum gunu tarıhı gün ay yıl saatıne kadar soyluuorum .. benden cok var dırek benı bulsun dıye
dua ederken merhamet dışında bir şey arzulamam.
Çok guzel
sorularına baktım da çok şey arzuluyorsun gibime geldi
😇🤲
aklıma geldi diye paylaşıyorum Şura 20:
20. Kim âhiret kazancını isterse, onun kazancını artırırız. Kim de dünya kazancını isterse, ona da istediğinden veririz, fakat onun ahirette hiçbir payı yoktur.
🤲💜 teşekkürler
🌸🌸🌸
Bence bu kadar merak etme
Evlilik için dua etmiyorum.
Ben evlilik için pek etmedim rizik için ettim
Kahve seven bir kadın ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?