Ben iyi gözlemlemek için mantık evliliği istiyorum çok fakirlik çektim çocuklarım yaşamasın diye böyle bir evlilik istiyorum
28 gü
Semsileri sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sadece sen değil bu ülkedeki bütün kadınlar bunu istiyor. Sonra aldatılıyorlar ya da eşleri fakir oluyorlar. Sonra da aşkın sevginin olmadığını iddaa edip ortalıklarda kafa ütüleyen sinekler gibi geziyorlar. Ne yazık ki bunları ciddiye alan Abaza erkek çoğunluğu yüzünden de kendilerinin haklı olduklarını, çok zeki olduklarını falan düşünüyorlar. Ruhani bir yeteneğim olsa Abaza erkekler ve materyalist kadınları komple sineğe dönüştürürdüm.
Tamam güzel. Yaşadığın sorunlar için ben de üzgünüm. Herkes aslında güzel bir hayatı hak ediyor. Peki zengin bir erkek neden seninle olsun hatta neden seni karısı yapsın? Serbest ve rahat bir yaşam varken neden senin sorumluluğunu alsın? Ona ne sunabilirsin? Zengin olan çevresinde de benzeri durumdakileri ister. Gerçekçi ol arkadaşım. Hayatını da ona göre sür. İmkansız değil bu dediğin ama gerçekten çok çok zor.
Evi işi varsa ilgi odağı sensen öp başına koy
Hakkında hayırlısını iste. Zengini bulursun ama huzurun yerinde olmayabilir.
Mantik olsun diye zengin biriyle evlenirsin paran cok olur ama bu seferde eşin deger varmez mutsuz olursun para olsun varsin mutsuz olayim da diyorsundur ama bir yerden sonra oda olmuyor sonra boşanma operasyonu haydaa yeniden hayat kur😁
Himmmmm zengin demen icin ayligi ne kdr olmasi lazim?
Mantık evliliği istiyorsan zengin biri değil iş ahlakı ve mesleği olan birini bulman sana uzun vadede mutluluk getirir. Böyle biri seni asla üzmez bir bakarsın köşeyi dönmüş
iflas ederse ne olacak
hiçbir beklentim yok
Zenginlerde sıraya girdiydi seni almak için
Ne kadar zengin mesela?
Evlenirken evlilik sözleşmesi isterse şaşırma
sağlam mal varsa sende hakkın olur
Tercih senin tabiki
Bulamazsin
Bu gerçek mi be..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?