Karım zengin biri?

Eşimle 6 yıllık evliyiz ve severek evlendik. Ben 33 eşim 32 yaşında birde 3 yaşında çocuğumuz var. Eşimin ailesi varlıklı eşimde işinden ve ailesinden dolayı zengin benim anne babam memurlar orta sınıf bir aileyiz kendi mesleğimden gelen maaşta iyi ve bana yetiyor maaşım yetiyor. Yakın arkadaşlarım bana evlenmeden önce iyi düşün demişti eşim zengin olduğundan dolayı. Ben o zaman çok düşünmedim evlendik evlilik iyiydi güzel gidiyor ama ben zengin ortamları çok sevmiyorum. o beni sürekli kendi arkadaşlarının olduğu ortama götürüyor işte arkadaşlarının eşleri filan yurt dışı gezisi ne yaptıklarını anlattı filan sonra eve döndük bana sen odunmusun dedi niye ortama ayak uydurmuyorsun dedi konular hiç ilgimi çekmedi çünkü sıkıcı geliyor bana. bir ton laf etti en sonunda bende dayanamadım boşanalım dedim o sırada yüzü bembeyaz kesti tabii zengin olduğu için hep kendi istediği şeyler oluyor ama şaşırdı ben öyle diyince sonra bana dediki çocuk var saçmalama ayrılmazsın boşanamazsın diyor. Çocuk olduğu için tabikide boşanmam ama cidden yetti yani eşim beni seviyor ama son zamanlarda biraz üstte çıkmaya başladı. Şimdi iki gündür salonda yatıyorum gelmiş özür diliyor sürekli yatağa gel diye. Benim gibi durumu olanlar var mı sizce bu sorunu nasıl aşacağım ne önerirsiniz?
Karım zengin biri?