Aşk yok, iş yok, arkadaş yok, her gün ama her gün evdeyim ne yapabilirim, elden ne gelir
1 ay
Aşk yok. İş yok. Arkadaş yok. Her gün ama her gün evdeyim. Ne yapabilirim? Elden ne gelir? Okb var. Anksiyete var. Depresyon yeni bölgeyi terk etti. İnsanları el ele görmenin koyması var. Aşk yaşayanların koyması var. Hüzün var. Dert var...
Fazlası var eksiği yok bu kdr yalnız olmak beni ciddi anlamda çok etkiliyor ne yapabilirim bilmiyorum birileri ile tanışıyorum sen ev kizisn diyor kimse seni almaz evde oturuyorum diye utanıyolar falan arkadaş desen doğum günümü bile görmesine rağmen kutlamaz lazım olduğunda 500 TL istedim hicbiri vermedi bana
Saçmalığa bak ev kızı olmakla almamak ne alakaymış? Utanıyorlarmış kendi davranışlarından utansın onlar. Arkadaş olur da dost bulmak zor kuzum. 15-20 senelik dostlarım kendi yollarına gittiler bırakıp adam değil hiç biri. Senin doğum gününü kutlamayan utansın ne diyeyim. Seninle aynı durumdayım eğer dilersen seni tanımak isterim.
Evet ev kızıyım diye mesela hayatıma kimi aldıysam her gün evdeym çıkıp gezmiyorum veyahut isim yok diye psikolojimin bozuk olduğunu iddia ediyolardi memur beyefendiler zaten hiç hayır yok direkt çalışma istiyorlar bizzat kendim duydum bana dediklerini 50 tane iş başvuru yaptım hiçbirinden dönüş yok hadi hayırlı kısmet bulup evleneyim diyorum 2 ayı geçmiyor sen çok iyisin diyip ayrılıyorlar ya da aldatiyolar arkadaş zaten malum yani anlayacağınız nerden tutunacağimi bilmiyorum
Cahil insanlar farklı insanları hasta sanır derim ben. Ben de gezmeyi hiç sevmem. Annem çok gezer görür mesela ama ben hiçbir şey anlamam. İşte geri dönüş zaten 40-50 de 1 oluyor canım takma kafana. Sen en azından bulabiliyorsun ben 30'a merdiven dayadım bula bula 3 tane buldum ömrümde. Dediğin gibi bir süre sonra saldılar diğerleri de terk etti veya aldattı. Çok iyisin deyip ayrılmak nedir ya şaka gibi. :D Çok iyiysen mutlu olmalılardı. Bunlar senin kıymetini bilmiyor oluşlarının ürünü bence. Benimle tanışarak bir başlangıç yapabilirsin. Şayet çok sevdim seni. İyi bir insan gibi görünüyorsun. :')
Canım, bu duyguyu yaşaman çok doğal. Bazen hepimiz kendimizi böyle bir boşlukta hissedebiliriz. Ama unutma, hayat sürekli değişiyor ve minicik adımlarla bile çok şey fark edebilirsin. Belki dışarıda kısa bir yürüyüşle başlayabilirsin. Benim için doğa hep şifa olmuştur. Ya da yeni bir hobi keşfetmek... Ne dersin? Kendine nazik ol, değişim seninle başlar. 🌸💖
Cevap
28Cevap
Kötü bir durum. insan sosyal bir varlıktır. Bir arkadaşın olmalı en azından. insan birileriyle bişeyler paylaşmalı. Yoksa yalnızlığın tavanına vurur.
Var sözde ama sözde yani ama doğum günümü gördü bir mesaj bile atmadı ve en son 500 TL borç istedim baya sıkısıktim oda çalışan biri benimde işten ayrıldığımı biliyordu başka yere vermişim dedi bi arkadaşım daha vardı oda zaten yazmiyor etmiyor hepsi benden bekliyor o yüzden şu an her konuda sıfırdayım
Sorun burada tanisacagim ortamim yok
Tamam 1 kez çıktım 2 kez çıktım nereye kdr tek başıma gezeceğim nereye gideceğim her gün? Dogu şehrinde yaşıyorum İstanbul Antalya olsa tamam derim
Adamın sapık olmadığı ne malum? Kimdir nedir necidir ne bilicem ki? ya da herhangi bir kız niye gelsin otursun ki benimle
Aşk, arkadaş boşta bir işe gir herhangi bir yere bu hayatın değişecek
50 tane işe başvurudum net olarak asla dönüş almadim
Cvnde ne var? İş tecrüben odlumu ve erkenmi ayrıldın
İş tecrübem sadece müşteri hizmetleri o kdr
O yüzden almıyorlar. Sen yaz garson, satış danışmano o bu şu diye ama sigortasız girdiğini söylersin yazarsın onlarıda yaz alınırson.
Yalan olduğunu ogrenseler sıkıntı olmaz mi
Diyorum ya sigortasız hic bir sey demezler bak mesela bir markete basvurdun oraya market dısı çoğu şeyi yaz hic bir bôk olmaz acil iş ihtiyacım var de sizi memnun etmeye öz n göstericeğim de kendime güveniyorum de gir gerisi bos milletin elemana ihtiyacı bar
E devlet üzerinden BTK Akademi'ye giriş yapıp kurslara katılın.
Ne kursu peki
Bilemedim. Erkek olsan yazik dicektim ama kadınsın üç beş erkek bul sanaldan takıl işte nude at sagdan soldan erkekleri düşür boş durma hshddj biraz kendime bağlayıp ghostluyorum çok zevkli oluyor
verdiğin fikri silkim!!
Kabullenmiş çaresizlik oluyor bu
Ne demek elimden ne gelir seni zincirle mi bağlıyorlar. Birilerini tanımak için şans ver kendine sosyalles
Senin rahatsız olduğun bişey bu sanırım. Tercihen yok değil zorunlu yok. İşten başla önce iş sonra arkadaşların olur sonr da sevgilin. ama ev insanı çürütür. Zor da olsa bir işe başla sana uygunluğu da ikinci planda diye tavsiye ediyorum
Güzelim işe alımlar yok ben 3 defa işe girdim mobbing ve baskı yüzünden çıktım
Hobi edinebilirsiniz. Ben kanaçive yapıyorum mesela, çok hoşuma gidiyor
Arasıra çık hava al, dolaş falan, o bile bir adımdır.
Ben de hep evdeyim işim yok sevgilim arkadaşım yok sosyal hayatım yok gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti ömrüm evde tükeniyor
İş bulmaya çalış. Herkesin iyi olduğu bir iş vardır.
Ben de öyleydim, üstüne baskıcı aile. Evden ayrıldım , tek yasamaya başladım , yeni bir hayat seçtim tabir yerindeyse
Nasıl tek yaşamaya başladın
Sence sosyal ortam mı eksik yoksa kafa dengi insan mı?
Sosyal ortamim hiç yok kafa dengide değiller bilemiyorum
arada dışarı çıkıp çevre edinmeye çalışmalısın
Ne yani sokağa çıkaym aa merhaba ben sosyalleşmeye çıktım mi diyim
Allah aşkına cafeye gitsem ne olacak kim gelir durup duruken yanına konuşur senin
Gelse gelse sapik yatağa atmak isteyen gelir
Bir işe yaramıyor emin olun bulsa bulsa sapığı bulur çalışan insanın gündüz vakti cafede ne isi olur zaten
Boş buda ise yaramaz
Dil öğren bir şeyler yap evde boş boş olmaz
bir sürü yapılacak şey var bul bir tanesini başla
Hayır normal değil
Kağıttan uçak yap sat
Neden öylesin tipin yoktur
Ne demek yok var çirkin biri değilim ki
kardeşim değilim doğru
bol bol film izlersin yapcak bişi yoksa
Dışarı çık sosyalleş biraz
Yaşın kaç hepsi bir arada nasıl olmuyor
basbayağı olmuyor işte ne arkadaşım var ne işim nede sevgilim sevgili yapınca da max 2 ay bugüne kdr 3 ay süren ilişki olmadı ya ev kızı olduğum için utaniyolar ya da iyisin diyip ayrılıyorlar aldatma vs giriyor işin içine
Bakilmayacak kdr çirkin bir kız değilim tam tersine giyim kuşam bakımına özen gösteriyorum sorun sadece çok sevgi vermem bu kdr bide evde oturmam çalışan istiyorlar
Lise mezunu
İş bul çalış.
50 tane başvuru yaptım iş veren mi var
Hangi şehir?
Dışarı iyi gelir
Ne kdr çözüm odaklı nasıl düşünemedim
Biyerden basla :( gerisi gelir
Yap biseler
Ne iste. Neeeeee
Arkadaş edin o zaman. Boğa burcu musun
Bu yaşta hiç sevgılın olmadı mı benim gibi
yaktım bir 🚬
Normal değil
kedi al bir tane
aynıyız 😑
Aynı
Şansını dene
neden peki?
Bilmiyorum çevrem iyi olmadı hiç anlamış değilim hiç iyi insanlarla karsilasmadim arkadaşlık olsun aşk olsun
içine kapanık biri misin?
Hayır değilim gayet ozguvenli yapıya sahip biriyim ama işte olmuyor hiçbir şey nedense
arkadas cevreni degistirsen? bu arada yaş kaç?
İşte nasıl değiştireyim nerden tanışym ortamim mi var
Mağazalara başvuru yap düsük ucretlede olsa bir ise gir
50 ise başvurdum hicbiri almadı hicbirii
Birebir gidip görüşün kariyer vb yerlerden basvuru yapmakla olmaz. Ayrica güzel bir cv hazirlayın asagida satis temsilciligi yaptiginizi soylemissiniz telefon bayileri deli gibi eleman ariyorlar
Onlara da başvuru yaptım ortalıkta torpil dönüyor bizi mi alırlar Allah aşkına ben mobilyaciyada gittim adamla o kdr güzel konuşmama rağmen tecruben yok dedi yani başka kişiyi aldılar
her işte torpil yok telekom bayisine falan bas vur alirlar.. bu arada sehir neresi?
Yok almıyorlar biliyorum o kdr kişi başvuru yapıyor sıfır van.
özel guvenlik kartı çıkar
Onada ailem izin vermiyor boş diyolar kalırsın ortada kim alacak diyolar ugrasamazsn diyolar
cogu işten iyi ailen oyle diyorsa o zaman oblar is bulsun.. ayrica vanda is bul duye mi zorluyor ailen ilginc
Evet kız başına nereye gidiceksn diyolar
Onlar napsin ki nerde bulsunlar bulamıyorlar bulanlarda para istiyor
tekstil yok mu vanda tekstile basvur
Tekstile babam izin vermiyor pir pislik dönüyor diyo
aq sinir etme adamı pislik her yerde dönüyor baban oyle seyleri dusunuyorsa kızım. evde otir boş ver işi desin
Zaten zorlamiyor ki sadece üzülüyor iyi bir isim olsun istiyor kendini başka yerlerde çürütme diyor
calismak zorunda degilsin bir mezuniyetin var miydı?
Hayır lise.
bak Vandaki en büyük AVM'ye git yiyecek isletmelerine basvur hatta bak sahibinden. com da ilanları olabilir
Deneyim ariyolar ben bakmadm mi sanıyorsunuz ilk aralıklarında deneyim soruyorlar
tkp atarmisin bi
Hiç uğraşmayın gerçekten zaten yordum teşekkür ederim
tkp at bisey olmaz
Bak bir tane iş yeri aradım kürtçe bilip bilmediğimi sordu bilmem gerekiyormuş meğersem bende bilmiyorum o yüzden kaybettim
vanlı değil misin nasıl kürtce bilmiyorsun?
Kürt değilim burdaki yerliler olmaz işte
anladım daha ne diyim bilemedim ozelede gelmedin
Ne denir ki
Destek olalım
Evlen gitsin
Neredesin ki
Normal değil
Doğrudur
Evlen kardo
Kolaydı zaten evlenmek erkekler de tanışmıyorum sexsten başka istedikleri bisi yok veyahut çakışan kadın istiyorlar bende issizle evlenip daha da mı kendimi batırayım
Seksi neden öcü gibi görüyorsunuz
Namus Allah kavramıyla büyüdük biz ondan olabilir mi?
Hani muhafazakar deriz ya biz
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?