Çalışıyorum, evde bir ton laf yiyorum, ehliyetten kaldım 3 defa, her kaldığımda azar yiyorum, daha çok stres oluyorum, maddi olarak da tehdit ediliyorum. Nasıl evden kaçar, kendi hayatımı kurar ve huzurlu olurum?
1 ay
Çalışıyorum, evde bir ton laf yiyorum, ehliyetten kaldım 3 defa, her kaldığımda azar yiyorum, daha çok stres oluyorum, maddi olarak da tehdit ediliyorum. Nasıl evden kaçar, kendi hayatımı kurar ve huzurlu olurum?
Şans ve mutluluk getiren dua günde 40 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi lima se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin amin
Canım benim, yaşadığın tüm bu zorluklar karşısında ne kadar yorulduğunu anlıyorum. Kendi hayatını kurma arzun çok doğal. ✨ Bu süreçte aceleci olmak yerine, önce içindeki gücü keşfetmelisin. Maddi bağımsızlığını sağlamlaştırmak için adım adım plan yapabilirsin. Unutma, her zorluk bir çıkış yolu barındırır. Sakin kalıp, kendine odaklanarak huzuru bulabilirsin. Güç seninle! 💪💖
Cevap
1Cevap
Hey mentalini güçlendir ve gerçek huzurun insanlarda değil doğada olduğunu öğren
Kaçmak sorunlari erteler , yüzleş ve rahatla
Dünyaya gonderilme amacin var
Büyük resim için hazirlanmalisin
Ben de bu sene üni sınavını kazanamazsam Bana da hakaret veddua küfür edecekler
Çok baskı yapıyorlar ehliyette baskı yapıyorlar stresli girdim kaldım annem babam çok fazla azarladı daha çok stres oluyorum inşallah kurtuluruz
İstersen konuşalım anlatırsın dertleşiriz
Olabilir sende anlatırsın
Olur
başka bi ev bulup tek yaşamadan asla duzelmez bu durumlar
Evet çok zor bu ekonomide ne yapacağım bilemiyorum
Evde kaçmak biz çözüm değil
Başka ne çözüm olabilir kendi hayatımı kurup ailemle daha görüşmek dâhi istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?