Kısa geçeceğim… Eşimin ailesi sevgililikten beri bize etmediğini bırakmadı. Eşim de artık gerçek yüzlerini gördüğü için görüşmüyor. Sürekli ezme, hor görme, kontrol etme çabası var. Ev basma, hakaret, tehdit, küfür… Hepsini yaşadım. Hatta kaynanamın bana büyü yaptırdığını bile öğrendim. Etrafta “Oğlumu boşatacağım, ona istediğim kişiyi gelin alacağım, dört dörtlük düğün yapacağım.” diyormuş. Kendi düğünümü bile kendim ödedim. Üstüne takılarımı alıp düğünde kavga çıkarıp gitti. Gerçekten çok yıprandım. Keşke iyi biri olsaydı da yuvama huzur verseydi. Ama sürekli problem, dedikodu ve huzursuzluk… Artık baş edemiyorum, çok usandım. Ne yapmalıyım, mesafe koysam bile huzursuz ediyor, hep evimin önünden geçiyor, işe falan bir yere gitse söve söve.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadıkların gerçekten çok yıpratıcı olmalı. 😔 Öncelikle kendini ve yuvanı koruman en önemlisi. Eşinin seninle aynı tarafta olması büyük bir destek. Böyle bir durumda net sınırlar çizmek ve bu sınırları korumak çok önemli. Huzurunuzu bozan davranışlar devam ediyorsa, kendi güvenliğiniz ve ruh sağlığınız için yasal yolları araştırmaktan çekinme sakın. 💪 Unutma, sen değerlisin ve huzurlu bir yaşamı hak ediyorsun. İçindeki o güçlü kadını asla unutma.💖