Görümcemin ve kaynanamın hayatıma burnunu sokmasına nasıl engel olabilirim?

6 aylık hamileyim. Görümcem yok hamile kadın öyle fazla dışarıda gezmez ayıptır diye baskı yapmaya çalışıyor kaynanam da giyimime karışıyor ki öyle fazla da dikkat çekici giyinmiyorum. İkisi de kapalı ben açığım. Ama annem babam karışmamış bu zamana kadar üstelik 24 yaşında kadınım bunlara karışmak onlara düşer mi? Rahat diye tayt giyiyorum ama üzerine resmen dizlerime kadar gelecek kadar bluz giyiyorum veya uzun bir hırkayla kapatıyorum. Sanki crop top giyiyormuşum gibi tepki veriyorlar. Yok dudakların çok büyük evli kadınsın ruj sürme sadece kocan varken sür, yok göğüslerin belli oluyo az bol giyin. Ne kadar bol giyersem giyeyim belli olacak çünkü göğüs bu ve kadınız sonuçta dimi? Vallahi bıktım. Kocama da söylüyorum, kocam yanımdayken diyince beni savunuyor karışmayın size ne diye ama artık bu yüzden kocam yanımdayken sıkıştırmamaya başladılar. Kocam yakınlardaysa biriktiririp yalnızken sıkıştırıyorlar. 3 gün önce azıcık utan kendinden dedi bana kayınvalidem durduk yere amaçları ne bunların ya? Beni de mi kapatmaya çalışıyorlar nedir 😂 Valla dogurcam sinirden diye korkuyorum. Konyalı ve ağır sağcı bi aileye sakın gelin gitmeyin kızlar 😂
Görümcemin ve kaynanamın hayatıma burnunu sokmasına nasıl engel olabilirim?