Benim sayısız tespit oldu da ben evlenmeyi hiç istemedim, gereksiz sorumluluk geliyordu...
hele de bizim Y kuşağıyla...
Ama 30'dan sonra da ne arkadaş kalıyor ne aile, insan tutunacak dal arıyor.
Benim sayısız tespit oldu da ben evlenmeyi hiç istemedim, gereksiz sorumluluk geliyordu...
hele de bizim Y kuşağıyla...
Ama 30'dan sonra da ne arkadaş kalıyor ne aile, insan tutunacak dal arıyor.
Bende aynı dertten muzdaribim. Ne arkadaşım var ne de sohbet edecek bir insan.. Belli bir yaşa kadar çevrendeki insanların çıkarcı ve menfaatçi olduğunu anlamak zor oluyor fakat bizim yaşlarda bunu anlamak oldukça basit. Fakat her ne olursa olsun sırf yalnız kalmamak için de evlenmeyeceğim. Kafamın uyuşmadığı. Mutluluktan havalara uçmadığımız, beraber vakit geçirmekten keyif aldığımız. En önemlisi konuşup anlaşabileceğim ve tabikide birbirimizi çok seveceğimiz bir ilişkim olmadığı müddetçe evlenmeyeceğim…. ( Yaklaşık 5 senedir de yalnızım. )
32 yaşa kadar, yanlış tercihler yaparak hayatını geçirmektense, yalnız kalman daha iyi olmuş diye düşünebiliriz. Akli selim bir kadının sergilediği davranışlara sahipsin, bu en güzeli.
Canım benim, 32 yaş evlilik için asla geç bir yaş değil. 💖 Hayatın her döneminde yeni başlangıçlar yapabiliriz, yaş sadece bir sayı. Önemli olan senin ne hissettiğin ve şu an ne istediğin. Tutunacak dal arayışın çok doğal, insan ilişkileri hayatımıza anlam katıyor. Kalbinin sesini dinle ve istediğin adımı atmaktan çekinme. Mutluluk seninle olsun! 💐✨
Cevap
29Cevap
Açık konuşmak gerekirse günümüzde menopoza kadar bir kadın için hâlâ zaman var. Ondan sonra kimse kolay kolay katlanmak istemiyor.
Sakın böyle düşünme, bekledimde bu hatayı nasıl yaptım deyip keşkelerle yaşama ilerde, mesele doğru zaman ve doğru kişi
Evet belki bir süre sonra yanında bir nefes mutlaka ararsın ama bu doğru kişi olmayınca durum eziyete dönüşüyor ve keşke diyorsun
Seviyeli sohbet edecek birilerine bakıyorum ne dersin
arkadaşlarn evlenince iş güç falan derken yalnizlaştn sanirim
Bende 36 oldu evlenmedim ama bu sene nasipse kafaya koydum evlenicem hiç bişey için geç kalınmaz sadece doğru zamanı beklenir bence öyle düşün geç evlenenler bişey başarmadı ama mutlu evliliği olmayanlar çok şey kaybetti sakın unutms
Genelde hep öyle olur zamanında istemezsin yaş geçince de istersin ama kimse yok
Kadının her yaşı mükemmeldir boş ver evliliği balım hayatını yaşa doğru zaman gelince ilahili birini bulursun unutma nikah günüyle ölüm günü şaşmazmış 🫶
Bulursun sorun olmaz
Değil ya takılma yasa
Yok yo gecikmis degil
yepyeni bir başlangıç
Bizim jenarasyon için geç değil bence
Dengini bulursan geç değil
hiçbir şey için geç deyildir
Neden geç olsun? Evlilik için mi
Genç bul hayatını yaşa
Geç olduğunu düşünmüyorum daha var zaman
Son dakikalardasın. Acilen birini bul ve çocuk yap
giderin varsa halen sorun yok merak etme