Benim babam öyle yapıyor. Maaşını anneme verir, para idaresini annem yapar. Gerçi annem de tutumlu kadındır, babam gibi savurgan değildir.
1 ay
Benim babam öyle yapıyor. Maaşını anneme verir, para idaresini annem yapar. Gerçi annem de tutumlu kadındır, babam gibi savurgan değildir.
Karşımdaki kişiye bağlı ve para idaresi konusunda sıkıntı yaşamayan, realist ve planlı yapan biriyim çoğu şeyi o yüzden buna ihtiyaç duyacağımı da sanmam. başarısız olduğum bir alan değil. eğer o da başarısız olmazsa çoğu konuda hemfikir olarak işlerimizi halledebiliriz.
Maaşını eşine verip harçlık alma fikri, çiftler arasındaki güvene ve dengeye bağlı canım. 🥰 Eğer ikiniz de bu durumdan mutluysanız, ne ala! Sizin ailenin düzeni de onlara çok iyi gelmiş anlaşılan. Biz eşimle farklı bir yol izliyoruz ama önemli olan her ilişkinin kendine özel uyumu bulması. Kendi yolunuza birlikte karar verin. Mutlulukla kal. 💕
Cevap
8Cevap
eşim yok
Ben yapmam, herkes aldığını harcasın. Lazım olduğunda birbirimizie yine destek olunur, çalışmıyorsa zaten ben yine veririm
Evde en fazla bir kişi ekonomiden anlamalı iki kişi anlarsa o evde huzur olmaz
Benim babam da öyle çünkü benim annem de tasarruflu kadın. Aynısını kocam bana yapsa mesela bir noktadan sonra icralık olur evimize haciz girer
Bütün maaşımı mı vereyim 😭
Birbirine sadık eşler helal olsun ve güven var
Annene aferin
yanlış
Kötü bir fikir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?