Ne yapmalıyım? Fikir verin?

Merhaba arkadaşlar, benim annem ben doğarken vefat etti, babam bekarken de bira vs. içermiş. Annemle evlendi, annem vefat edince de alkolü bırakmadı, ara verip para bulunca tekrar başlıyor. Ben evlendim iş hayatına atıldım. Babamın emekli maaşı bile yok, ben küçükken çalışırdı ama geleceğe hiç yatırım yapmadı, emeklisi bile yok. Şu an birkaç yıldır kansere yakalandı, engelli aylığı var sadece. Ben de iş hayatına atıldıktan sonra her ay bir miktar para gönderiyorum, tek başına bu paralarla idare ediyor. Zoruma giden şu, bana içmediğini söyleyip para gönderince gidip alkol alması enayi yerine koyuyor. Ben onun hangi zamanlar içtiğini anlıyorum, çocuk değilim artık, beni enayi yerine koyması çok canımı sıkmaya başladı, siz olsanız bu durumda ne yaparsınız? Bir de şöyle bir şey var, çok alkol alması onun gözlerini etkiliyor, eskisi gibi düzgün göremiyor.. Ne yapacağımı şaşırdım, kendimi bildim bileli alkol alıyor, bırakmıyor, yakında gözleri kör olacak.. Alkol bıraktıran kurumlara başvursam gitmez biliyorum.. Ben ona yesin içsin diye iyi niyetle borçlarıma rağmen para gönderirken o gidip gizli gizli alkol alıyor... Zoruma gidiyor.. İçki içiyorsun deyince de inkâr ediyor... Zaten çocuğumun annesi yok, bir yanı eksik, bir de ben üzmeyeyim demiyor hiç, o kadar yordu ki beni ruhen anlatamıyorum... Bazen diyorum ki para çok olunca yoldan çıkıyor gönderme diyorum kendime sonra vicdan yapıyorum yine gönderiyorum ne yapacağımı şaşırdım.. Siz olsanız ne yapardınız?

Güncellemeler
26 gü
Güncelleme yapayım içmeye devam ediyor nerdeyse her gün tekel bayiine gidiyor takip ediyorum hesap hareketlerinden
Ne yapmalıyım? Fikir verin?