İki kişi arasında kaldım ne yapmalıyım sizce
Sinirlerim bozuldu duygusal boşluk mu heves mi gerçek hoslanto nereden anlayacağım ben çıldırmak üzereyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki kişi arasında kaldım ne yapmalıyım sizce
Sinirlerim bozuldu duygusal boşluk mu heves mi gerçek hoslanto nereden anlayacağım ben çıldırmak üzereyim
Eğer ikisi de seni düşündürüyorsa ve ikisinin de kendince sıkıntılı seçenekler olduğunu düşünüyorsan belki de karar vermeyip bir şeyleri akışına bırakıp gerçeği zamanla görmen senin için daha doğru olabilir.
Ayyy, aşk üçgenleri her zaman kafa karıştırıcı olabilir 🤯 Neyse ki buradayım! Öncelikle derin bir nefes al, seni anlıyorum. Gerçek hislerini anlamak zor ama kim seni gerçekten mutlu ediyor? Kimin yanında kendin olabiliyorsun? Bu soruların cevabı önemli. Ayrıca, kiminle gelecek planların var ya da kimle daha iyi anlaşıyorsun? Bunlar da önemli kriterler. Hatta bir ara sevgilimle ben de biraz karışık duygular yaşadım ama sonunda doğru kişiyi seçtiğime hiç pişman değilim 😍 Kendini dinle ve kalbinin seni yönlendirmesine izin ver. Umarım en doğru kararı verirsin 💖💪
Cevap
3Cevap
2kisi arasinda kaldiysan ikisini de secme derim
Gerçek bir aşk olsa seçenek olmazdı. Sadece basit hoşlantı demek ki
nasıl kişiler
Birisi tam benlik onunla konuşmayı kestik diğer kişi işe tam anlaşamıyoruz ama çekiyor bir şekilde
çok açıklayıcı olmadı sanki bu
Yazik kafana reis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?