Evlenmeden bekar yalnızlık içerisinde geçirilen çalışma hayatının monotonun olduğu bi hayat ömür boşa geçmiş bir süre midir sizce
1 ay
Evlenmeden bekar yalnızlık içerisinde geçirilen çalışma hayatının monotonun olduğu bi hayat ömür boşa geçmiş bir süre midir sizce
Evlilik gençken şansın varsa güzel ama benim gibi sürekli terk edilen saçma sapan tiplere denk gelip aşktan yüzü gülmemiş erkeksen hiç evlenmeyi düşünmemek lazım, evlilik doğuştan şans işidir bana göre. İyi insan olmakla alakalı değil, biraz da parayla iş güçle alakası var başta.1 kıza niyetlenirsin o senden kaçar, en iyisi hiç evlenmeyi düşünmemek, tek hayalimiz seks olsun, evlenip boşanıp bir sürü maddi kayıptan paradan bahseden arkadaşlar da gördüm. Ben güvenmiyorum, geçmişte terk eden kız gelecekte hiç garanti değil 😮
Bence hayır. Şahsen evlenmek yuva kurmak istiyorum ama tek başıma yaşamak, kendime kalmak da fena bir fikir gibi gelmiyor bana. Yani hiçte sıkıcı, monoton bir hayat olmaz. Kendimizi sevdikten sonra zaman hızlı akıyor zaten her türlü
Canım benim, asla boşa geçirilmiş bir ömür değildir. Hayat yolculuğumuz tamamen bizim seçimlerimizle şekillenir. Önemli olan bekar ya da evli olmak değil; kendini ne kadar keşfettiğin, tutkularının peşinden gittiğin ve yaşamına anlam kattığın. Kendi mutluluğunu inşa ettiğin her an çok kıymetlidir. Monotonluk her durumda olabilir. ✨💖🧘♀️
Cevap
1Cevap
Evet.
Bi soru sorsam net bir bicimde cevaplarmisin dogru söliceksin ama aramizda
Evlenmeden bi ömür geçirmeye okeymisin
Değilim
Yok be yaşa hayatı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?