Hiç mi hiç yok, eşim hep arkadaşlarıyla çıkar gezer, aktif. Bana gelince de pasif. Benim de hiç arkadaşım yok, çok sıkıcı bir hayatım var. Ne evlilikten ne de arkadaştan yüzüm güldü.
1 ay
Hep de böyle olur erkekler evliyken çıkar gezer arkadaşlarıyla kadınlar evde oturur çocuk bakar ev işi yapar bence çok yanlış gezmek istiyorsa birlikte gidin gezinin arkadaş da bir yere kadar evlendikten sonra sana da zaman ayırmalı
Kocanın boğazından tutup onu sık sık dışarı çıkmaya ve beraber vakit geçirmeye alıştırman lazım.
Köpek gibiler eğitmezsen evin her yerine işer misali🤷♀️
O eşiniz değil kocanız. Eşiniz olsa sizinle gezer eglenir, sosyalllesirdi
Bu hayatta işini bulan değil eşini bulan kurtulur demişler
Herkes karı koca olabilir ama eşini bulmak herkese nasip olmaz
Geçmiş olsun
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, insan yalnız kaldığında kendini başkalarıyla kıyaslayabiliyor. Üzülme, bu senin pasif olduğun anlamına gelmez, sadece yeni başlangıçlara ihtiyacın var. Belki de şimdi sana iyi gelecek, keyif alacağın yeni bir hobiye adım atma zamanıdır? 🎨🧘♀️ Ben de eşimle resim kursuna giderek yeni insanlarla tanışmıştım. Unutma, güzel arkadaşlıklar kurmak için her zaman fırsatlar var. 💖🌿
Cevap
15Cevap
Yaa kusura bakmayın tek siz değilsiniz bunu o kadar çok duyorum ki ama evlenince insan eşine vakit ayırmalı daha çok ve onu motive etmeye çabalamalı.
Mutsuz bir evlilik daha gül gibi karısı var arkadaslarıyla geziyor canım
arkadaşlarının eşi yok mu
Varda kafa uymuyor
yaşam tarzı mı?
Evet olmuyor ya
bunu biraz konuşalım mı
eşin evliliği yanlış anlamış seni gezdirmiyormu
Hayır evlendiğim günden beri hep arkadaşlarıyla kendisi geziyor
Çok mutsuz ve yalnız takılırım hep ben😞
Evet umduğum gibi bir evlilikte çıkmayınca koca bir hayal kırıklığı içinde boğuşuyorum ne yazıkki
merhaba internetim gitmişti yazamadım konuşabiliriz
Buyur güzelim ben de evliyim yardımcı olurum
Eşli arkadaşınız yok mu eşli gezin
arkadas olalım :D
Komşun da mı yok okuldan arkadaşın da mı yok
Maalesef
kac yillik evlisiniz.
Artık ben varım üzülme
Sende yap
Kolay olmuyor
Once sanaldan sonra reel yavas yavas
Senle gezmiyor mu
Hayır
Nasıl ya senle vakit geçirmeyecekse neden evlendi çok tuhaf kırıcı bir şey bu neden senle bir şey yapmıyor sordun mu
Defalarca canım konuştum ama yine aynı arkadaşları af edersin sçsa yalycak o derece değer verir beni ezer geçer onlar için bile
Neden evlenmiş anlamadım arkadaşlarını eşinden üstün tutması çok tuhaf sen daha yakınısın onlardan
Ailesine bir şey demiyor musun şikayet etmiyor musun
Sende yap arkadas
Eşim senin artık arkadaşın olamaz diyor zamanında olmamış şimdi hiç olmaz diyor
O neden miski
genel olarak kadınlar böyle maalesef
Çevre edin hobi edin
Olmasın gereklimi
Ev hanımı misin
Arkadaş bul
Binada yok mu komşu
Çalışıyormusun
Arkadaş edin?