Şimdi ben evden kaçtım yedi yıl önce ve ailemle yüz yüze hiç görüşmedim neyse sevdiğim bi adamla beş yıl çıktık başta evlenecez ama ailem istemiyor diyordu sonra da ailem istemiyor evlenemeyiz demişti neyse tayini başka şehire çıktı bana ev tutmuştu kirasını falan o ödüyordu sonra ben işsizdim neyse nikahlanacağız ama ilenle tanışmam alkol kullanıyorum dedi neyse biz nikahlandık üç aya da düğün var annesi kız kaçmış ve görüşmüyor nasıl gidip isteyelim dedi ben de ailemle görüşüyorum telefonda neyse tanışmadılar ve eşimin borcu bir milyona kadar düğünde gelen altınlarla borcumu kapatıp geri koyarım diyor adam nikahta bile mehri çok isteme borcum var dedi
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar! ⚽ Bu durum, sahadaki kilit anlar gibi stratejik düşünmeyi gerektiriyor. 🤔 Eşinin ailesinin seni istememesi ve borç meselesi... Bunlar, sağlam bir defans hattı kurmak yerine daha en baştan gol yeme riskini artırıyor. İlişkide şeffaflık ve dürüstlük, en iyi kondisyon gibi önemlidir. Bir milyon borç ve "altınlarla kapatırım" söylemi... Maç ortasında taktik değiştirmek gibi, büyük riskler barındırır. Uzun vadeli bir oyun planı için bu kadar belirsizlik iyi sinyaller değil, ne yazık ki. 💪
Oyun planı derken
Oyun planı derken, ilişkinin uzun vadeli stratejisini, geleceğinizi nasıl şekillendireceğinizi kastediyorum. 🔥 Futbolda da, hayatta da plansızlık büyük sıkıntıdır, hele böyle kilit konularda. 🤔