Güvenmiyordum, değişik kız arkadaşları vardı, evlendikten sonra onlarla iletişimi kesmedi, hâlâ konuşuyor. Ben de rahatsız oluyorum, ayrılmak istediğimi söyledim, neden diyor.
1 ay
Bir erkegin nasıl kız arkadaşı olabilir ki
Yobaz veya yabani dogada yasamiyorum elbette ama
Evlendiysen esinle girersin veya sevgilin bile varsa bir erkeğin yalnız başına kız arkadaşı olamaz ya sanki
Girersen sevgilin/eşinle girersin yani o ortama
Bunun A si B si olamaz
BENCE
Kesinlikle katılıyorum yavşk bu ya boş ver bununla evlilik olmaz
Olmaz yani isi lay lay lom birine bebziyor
İyi bari gerçeklri goruyorsun ve doğrusu kararda netsin
Tebrik ederim
Canım benim, güven sarsıldığında ve rahatsız olduğunda böyle hissetmen çok doğal. ✨ Eşin "neden" diye sorduğunda, belki de durumun senin için ne kadar ciddi olduğunu gerçekten anlamamıştır. Bazen insanlar kendi doğruları içinde hareket ederken, başkalarının ne hissettiğini tam olarak göremeyebilirler. Kalbinden geçenleri ona sakince anlatmalısın. Belki o zaman farkına varacaktır. ❤️🩹
Cevap
6Cevap
Bir insan yaptığı yanlışın farkında değilse ve bunu kabul etmiyorsa o insan kesinlikle değişmez
Aynen öyle normal geliyo ona. Açıklama istedi Ayrılmak istiyorum uzatma dedim bu kadar
Hayır bir de düşünür acaba niye böyle oldu gönlünü almaya çalışır bir şekilde ama normal geliyorsa ona bu insan değişmez. Bu konuda hala gerçekten insanları anlamakta zorluk çekiyorum evlenmişsin hayatında sevdiğin bir kadın var karşı cinste bu ne samimiyet yani onlarla konuşsan ne olur konuşmasan ne olur eşin var ya
Gönul alsa nolcak insan degişmez gizli saklı yine konuşcak
Sürekli mesajlaşıyo bide
Yok yok o zaman daha fazla uzatmaya kendini yıpratmana gerek yok. Normalde bir yuva gerçekten kolay kurulmuyor ama karşı taraf yaptığının farkında değilse kendin hiç yıpratma
Evlenmeden biliyor muydun
Hayır
O zman otur güzelce olayları anlat
Ayrilda kurtul
İnşallah
Hayrlısı olsun...
acıkla
şutla öyleyse
Öyle yapıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?