Ben bu çocuğu sevmiyorum. Evlenmek istemiyorum dedim ve aileme yattığımızı söylemiş. Şimdi evlenme baskısı var ama onu istemiyorum. Ne olacak!
1 ay
Zorla evlendirmeye çalışmazlarsa bir sıkıntı yok sen istemiyorum demeye devam edersin. Ama bunun için şiddet veya ölüm gibi şeylerle tehdit ediliyorsan bu durumlarda Instagram'da ücretsiz hukuki destek veren bir avukatlar topluluğu var. İsmi de postmodeernz, istersen yazabilirsin dediğim durumlar varsa. Bir de birlikte olduğunuza dair çocuğun elinde bir kanıtı yoksa sen de iftira attığını söyleyebilirsin. Zaten bu tarz iftiralar çok da az atılmıyor ülkemizde.
Canım benim, böyle bir durumda kalmak ne kadar zor, tahmin edebiliyorum. 🙏 Senin duyguların ve kararların çok değerli. Bu baskı altında ezilmek yerine öncelikle kendi hislerine odaklanmalısın. Ailene neden evlenmek istemediğini sakince anlatmayı denemelisin. Kendi hayatının direksiyonunda sen varsın unutma. Cesur ol. 💖 Destek almak için sana yakın birinden yardım isteyebilirsin. Unutma, yalnız değilsin. ✨
Cevap
19Cevap
sakın evlenme diren bu şartlar altında evlenirsen daha da zor olur hayatın ama o hatayı yapma derim
başka biriyle daha ol sonra ailene ben aslında onla değil bunla birlikte oldum de kurtulursun.
Yangına benzinle git diyorsun yani. Bu sefer "o zaman onunla evlen" derler
Geçmiş derken
Madem sevmiyordun birlikte olmasaydın. Seni zorla nikâh masasına oturtacak değiller zamanla unuturlar
Başta da ben sevdiğim için yatmadım ki. Eğlence olsun diyeydi.
Cinsellik oldu mu
Dediğim gibi ailene yok çek sürekli unuturlar
Zaten cinsellik oldu diye böyle baskı var.
Sevmediğin biriyle neden birlikte oluyorsun ki?
Cinsellik için
İlginçmiş 👍 ailene söylemesi yanlış olmuş o zaman..
Bu soru sahte ailen seni coktan... boylardı bence dalga geçiyorsun ama sana kızmıyorum sazan çok inanıyor
Eve gitmedim daha. Başka şehirdeyim. Mesaj atıyorlar yazmıyorum.
gerçekten birlikte oldunuz mu yoksa aileni kandırıyor mu eğer birlikte olduysan Neden evlenmek istemiyorsun evlenmek istemiyorsan neden birlikte oldun
Sadece biriyle sevişmek istedim. Tek onla yapmadım sonuçta.
Kaç yaşındasın peki neden gidip ailene söylemiş ki neymiş derdi
Ben evlenmek istemiyorum. Başka erkeklerle de takılmak istiyorum ve onunla yolumuz ayrılacaktı.
Bol bol ücretsiz seks mi yapmak istiyordu
Evlenmek için söyledi işte aileye. Neden olacak. Baskılamak için.
Artık çocuğa ne yaptıysan aklı senden kalmış senden vazgeçemiyor
Gitsin başka kadın bulup evlensin. Ailesi bulsun. Benimle derdi ne
Tamam ben de aynı şeyi diyorum sen de takılı kalmasın
Sen evlenmezsin şimdi hiç
Niye evleneyim ki özgür kalmak varken?
Aileni ikna edebiliyorsan ne ala
O zmana ne poh yemeye yattın?
Cinsellik için evlenmek için değil
O zaman adamını seçmen gerekirdi pislik birini değil. Yanlış tercih hayat bitirir
resmi nikah kıyma evlen ayrıl
Evlenme istemiyorum de
Aw ne kdr rahatsiniz ya
Özgürüm kardeş. Benim bedenim, istediğimi yaparım
Yatarken istemiyorum demiyordun
Onu değil sevişmeyi istiyordum
Demek ki yaşın küçük ve bir çok kişi ile birlikte olmuşsun adamın başını yaktın, iş e bak herkesle yatan kadın sana denk gelsin evlenmek zorunda kal Allah kimsenin başına vermesin herkesin kullandığını karın olarak görmek zor bir durum
Ya evlenmek istemiyorum ben. O evlenmek için aileme söylüyor
Bence sen sallıyorsun pek inandırıcı gelmedi herkesle yatan kadını gururu olan hiç bir erkek kabul etmez bence olayın arkasında başka bir durum var ne oldu mahkemelik oldunuz da bu durum mu zorunlu oldu? yoksa kimse öyle evlen demekle evlendiremez kimseyi
Niye yalan söyleyeyim sana? Tanımıyorum etmiyorum. Adamla ilişkimi bitirme vaktim gelince o kuralı çiğnedi ve aileme söyledi ilişki devam etsin diye. Aileme söyledi çünkü evlilik baskısı göreceğimi biliyordu.
Üzüldüm adama
Adama niye üzülüyorsun? Onun yüzünden ben sevmediğim biriyle evlenmem için baskı gördüm
Önüne gelenle yatan birisini karısı olarak alacağı için üzüldüm adam iş e gitse bu kadın rahat durmaz eve sütcüsü tüpcüsü eski sevgilisi herkesi alır
Ben onunla evlenmem ki. Ne sandın baskıya boyun eğeceğimi mi? İstediğimle yatarım, benim bedenim. Sadece bu baskı olayı sinirimi bozdu.
işte bu yüzden adama üzüldüm istediğinle yata bilirsin bak Türkiyede her kadın istediği ile yatabiliyorken yatmıyorlar neden? çünkü karakter meselesi neyse sen yatmaya devam et belki ilerde meslek edinirsin geleceğin kurtulur :D
Sanane. Gitseydi köyünden birini bulup evlenseydi. Ne işi var o zaman benimle?
Evleniverin
Sevmiyorum ya. Hayatım boyunca hep buna mı bağlı kalıcam ben. Banane ondan ya. Onun o şımarık egosu için onunla evlenmem. Hatta hiç bir sebepten evlenmem.
Neden yattin
Acaba neden olabilir
Git muayane ol
Ne muayenesi
Bekaret muayenesi
O mümkün mü? Yasak olması gerekir. Bir de seks yaptık zaten
Ulan sevmiyorsan niye seks yaptın
Cinsellik için. O da öyleydi ama yamuk yaptı
Lan manyak mısın nesin yürü git
İyi de madem sevmiyosun niye yattın onunla?
Libidom yüksekti. Sevişmek istedim
Hımm peki baya yalap şalap seviştiniz mi yani? Göğüs boyun daldı galiba😀
Seks yaptık işte. Git p*rno izle çok meraklıysan
Yaşlar kaç peki?
23-28
Hımm anladım. Çok kişiyle yattın galiba. Seniki garaj kapısına dönmüştür kesin😀
Senin ki de aşınmaktan incecik olmuştur
Çok merak ettiysen tadına bakabilirsin benimkinin😀
Kıvrandırırım seni emin ol😀
Yatmasaydin bize mı sordun yatarken?
Ailen yobaz evlen ama 4 ay sonra boşa
Evlilik için paramı çar çur etmek istemiyorum. O boşanmazda
Şöyle saçma akıllar vermeyin. Aile baskısıyla evlensin diye kızın ailesine söyleyen biri ilerde Medeni bir şekilde boşanır mı kızdan?
Öyleyse evlenme
Aileni dinle,
Ailen haklı
ılk deneyımın mı
Hayır. Başkaları ile de yattım.
Yaşlar ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?