Ne yapacağım ayrılalım diyorum ağlanıyor?
Çok kırılıyorum. Hiçbir şeye hevesim kalmadı. Elleme ne der diye çabalıyorum sadece
Çok kırılıyorum. Hiçbir şeye hevesim kalmadı. Elleme ne der diye çabalıyorum sadece
Cevap
7Cevap
Adam şimdiden kendini belli ediyor hevesli değil aklım varsa evlenmezsin bununla tüm hayatını rezil etme ihtimali var farkındasınsır umarım
Nikahımız kıyıldı. Bende daha başlar başlamaz kırıldım ya. Yani para gönder diyorum laf salatası. Olanı istiyorum inan fazlasi da degil. Keşke nikah olmadan boyle yapsaydı. Keşke bitirseydik diyorum Şu an
resmi nikahı mı yaptınız tüh düğünden önce ayrıl bi şekilde bu seni eve kapatır hiç hareket alanı da bırakmaz sana
Daha cicim ayları ve nikah olmadan bu rahatlığa erişti ise, evlendikten sonra vay haline…
Nikah oldu. Dugun asamasindayiz. Para istiyorum birazdan atacağım modunda. İmzaları attigimiza da pişman etti yeminle daha basta
Adamın maddi durumunun böyle olduğunu bilmiyor muydun veya bildiğin halde mi bu yola girdin?
Ya ben olanı istiyorum zaten olmayanı degil. Ama surekli laf salatası yapiyor canim sıkıldı gercekten
Sen yanmışsın
Yanmadım Allahn izniyle. Ne yapayim bırakırım dünyanın sonu degil ya
Hah, iyi. Nihayet aklı başında bir hatun gördüm şu tarz soruların birinde.
Belki onunda durumu yoktur bu aralar. Ne kadar gerekiyor ki peki?
Ya mesela 100bin gönderecek
Bahsettiğim gibi belki bu aralar durumu sıkışıktır. Yardımcı ıçolmak isterim.
Ne sürede nikahlandınız?
Daha yeni nikahlandik 2 ay icinde de dugun olacak
1.5 sene
Ya ben kendimi çekince hemen kendi uğraşıyorum bu seferde. Yani her detaya bakar. Ama ben isteyince boyle yapması cdden sinirimi bozuyor.
Pinti bencil desene işin zor
Hic deme
Öyle değil mi?
Oyle gercekten. Sacma sapan konuşup duruyor.
Evlenmeden böyleyse evlenince daha çok üzülürsün
Nikahımız kıyıldı maalesef. Ama beni pişman etti aninda
Geçmiş olsun o zaman
Sıkıntı 🫣😔
Bitir geç ya
Nikah kıyıldı. Simdi dugun olacaktı. Dugun icin ne lazımsa laf kalabalığı yapiyor. Hicbirseye hevesim kalmadı. Keşke nikah olmasaydı. Bitirirdim Şu an
Bitirisin yine bence senin içine sinmiyor hanımefendi. mıtsuz olmaktansa devsm etme. hevesin gitmiş. para istiyorsun laf yapıyor herşeye sen koşuyorsun.. mutsuzsın dimi
Normalde hazirlik kısmına bisey demem ama para da yok hazırlıkta yok yani tahammül edemiyorum. Ben mesela yardım edemiyorsam maddiyatı koyarım ortaya. O da yok onda sinir bozucu. Dün söyledim elimden geleni yapıyorum diyor. Maaşını alır almaz at dedim eksikleri almak icin şuraya vereceğim buraya vereceğim modunda. Vereceğim dediği şey de 5 bin falan. Onun ixin maaşını bekletecekmis hevesim kalmadı ccden
İşte diyorım ya sakin kafayla düşün bitir. mutlu musun?
Bi mutlu oluyorum bi mutsuz
Kafan karışık senin. konuşmak ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda kırılman ve hevesinin kaçması çok doğal. 😔 Evlilik öncesi yaşanan bu tarz sorunlar, aslında gelecekteki ilişkinizin bir yansıması olabilir. Eş olmak demek hayatı her yönüyle birlikte omuzlamak demektir. 🤝 Onunla beklentilerini çok net bir dille konuşmalısın. Bu konularda ortak bir yol bulamazsanız, evlilikte daha büyük zorluklar yaşanabilir. Kendi mutluluğun çok önemli unutma. 💖