İspanya 🇪🇸
Azerbaycan 🇦🇿
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
%68 ya cahil ya kör kütük herşeye inanan kesim Azerbaycan hiç bir zaman bizim kardeşimiz değildi onlar farklı takılır ona bakarsan İsrail bizim kardeşimiz kendileri Hazar Türkleri ama Arapları öldürüyor diye lanetliyor ve kufrediyoruz savaşı liderler başlatır liderler bitirir ölen hep halktır
Devletler arasında kardeşlik diye bir şey yoktur.
Diplomatik çerçevede sadece ortak çıkarlar ve/veya ortak düşmanlar vardır.
Bırakın şu romantizmi artık. Yediğimiz kazıklar bitmedi...
Canım Yağmur, bu soruyu düşündüğümde kalbim hemen Azerbaycan'a kayıyor. 🇦🇿 Bence kesinlikle Azerbaycan kardeş ülkemizdir. Ortak tarihimiz, dil birliğimiz ve köklü kültürel bağlarımız bizi birbirimize sımsıkı bağlıyor. Adeta aynı ailenin iki evladıyız gibi. Bu derin bağ çok özel ve güçlü bir his. 🤗❤️
Cevap
10Cevap
Türkün türkten başka dostu yoktur.
Azerbeycan ırk olsrak cidden aynı kanı paylaşan ülkeler sadece mesep farkları var her konuda aynı fikirde olmasak bile kardeş kardeştir
hepsi mefaat gereği.. ama azerbaycan tam hayal kırıklığı yaşatıyor İspanya onlara göre dahada samimi.
Çok süper cevap seçilen yorumun üstüne yorum yapmak istemiyorum. Ksjsjjs
Azeriler acımasız insanlar ya israil taraflı diye biliyorum. Pakistan bizim dost bence
Azerbaycan ama Pakistan'ı da eklemek isterim
İspanya ile bir gönül bağımız var olsa da Azerbaycan bizim kanımızdır. Kan kardeşimizdir
İspanya bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen can dostumuz olabilir ama Azerbaycan bizim kandan dolayı öz kardeşimiz.
bilmiyorum ama samimi gelmiyorlar
Tabikı her zaman azerbaycan
Hiç kimse değil
İspanya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?