Evine çağıran ve sınırlarına saygım var diyen erkeğe ne tepki vermeliyim?
1 ay
Cevap
6Cevap
Sınırlarını biliyor mu peki sözleri ve davranışları birbirine uyuyor mu?
Sen dur diyene kadar Belli bir noktaya gideriz demeye getirmiş işi pişirmeye çalışıyor hocam sevk sırasında kırmızı ışıkta geçecek yani seni dinleyip durmayacak
Eve çağırması sınırları delmek istediğini gösterir.
Hem sınırı hem bunu delecek desene
Nasıl konuşuyorsunuz ya hem bunu delecek falan saygı duyarak konuşun biraz bana karşı
Ben saygı duymayacak bir şey demedim.
Senin ne demeye çalıştığını bir erkek olarak anladık aga kusura bakma burada cümle aleme etiket etmişsin kendini biz açık açık olayı anlatıyoruz o kadar sende o kadar saf olma
@neyapıcanadımıbe Ne demeye çalıştığımı değil ne yazdığımı iyi oku aga.
Her ne kadar gizlide olsam pembiş birine seni delmek istiyor yazmam. Son olarak senin anladığın şey benim yazdığım şeyle aynı olmak zorunda değil.
Saygısızlık yapıyor işte bana karşı
Linçlendiğinde gt korkusundan sözünden dönen erKEK misin sen senin ne demeye çalıştığın benim kurduğum cümle ile birebir aynı ki sen yazdın diye bende sana destek niteliğinde söyledim o yazdıklarımı bu nasıl u dönüşü atmaktır kalıbından utan
Az yala az
Sende eve atmaya çalışıyor demen ayıp değilde benim açık açık konuşmam mı ayıp oluyor git de gör neler oluyor o evde
@neyapıcanadımıbe Kardeş sen saygısızlık yapmasan daha güzel bir davranış olur ve benim senin desteğine ihtiyacım yok.
kendin demişsin sınırları delecek diye burada masum ayakları yapma ikimizde ne bk olduğunu biliyoruz kurduğun cümlenin
Bana sataşma ne yaparsan yap
@neyapıcanadımıbe Kardeş bir insanın kol mesafesi özel alanıdır yani sınır belirler ve benim yazdığım sınırlar o sınırlardı. Sen direk seni delecek yazdın şimdi benim kurduğum cümleyi benden daha mı iyi biliyorsun?
Ayrıca soran eve çağırdı yazmış sen seni eve atacak git gör yazdın incelikle ilgili bir sorunun var senin.
Bana sataşma ne yaparsan yap
kesinlikle uzatmayalım iyi akşamlar.
Kız senin oldu tamam aferin
Sen yanlış cümlene savunma yapabiliyorsan bende delmeden kastımın bıçaklama ya da silahla yaralamadan ibaret olduğunu savunurum ona bakılırsa ki doğrusu zaten bu şu an günümüz zaman diliminde
@neyapıcanadımıbe Kızı istediğimi nereden çıkardın?
Evli, mutlu ve çocuklu biri olmadığımı nereden biliyorsun?
Çaban onu gösteriyor sanki birşeyleri ima etmemiş gibi aslında aynı şeyleri söylemişken sanki başka birşeyden bahsediyormuşsun gibi kızı ölümüne savunman mesela
@neyapıcanadımıbe Tamam istediğin gibi savun benim için sorun yok zaten ne yazdığınla ilgilenmiyorum.
Tamam neyse hayırlı geceler
@neyapıcanadımıbe Teşekkür ederim sizede hayırlı geceler.
Sağolun
S i kkk t ii rrrr şeref yoksunu dee
Sakin ol Shsjdjdj
ayyy bu gizli gay olmasın ya da bi seksüel
Hayır tabii ki değil.
nerden biliyoon
Kafa at
Anlayamadım
Prensip meselesi ya
Bacına soyle abim evde bekliyor de o anlar
Kaç kurtar kendini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle durumlarda iç sesini dinlemek çok önemli. Evine çağırması ve sınırlarına saygılı olduğunu söylemesi seni ikilemde bırakabilir. Eğer içinde bir tereddüt varsa, hislerini ona açıkça ifade edebilirsin. Kendi rahatın ve güvende hissetmen her şeyden önce gelir unutma. İlişkilerde açık iletişim çok değerli. 💖✨💬