Halef dizisine denk geldim de şimdi, kızın çocuğu olmuyormuş, yok ağlıyor adamdan ayrılıyor bilmem ne😅🤷♀️. S... sin gitsin ya sanki üremek için mi yapılıyor evlilik hep. Hep milletin aklını bulandırıyorlar, insanı değersizleştiriyorlar ya

Halef dizisine denk geldim de şimdi, kızın çocuğu olmuyormuş, yok ağlıyor adamdan ayrılıyor bilmem ne😅🤷♀️. S... sin gitsin ya sanki üremek için mi yapılıyor evlilik hep. Hep milletin aklını bulandırıyorlar, insanı değersizleştiriyorlar ya

Saçma sapan algılar.. Daha kendilerinin karakteri oturmamış insanlar evlilik yapıp çocuk diye dövünür gerçek hayatta da bu böyledir. Kuma vs tarzı filmler hiç dikkatimi çekmiyor bu yüzden halef dizisini sevmiyorum. Kadın dediğinin kendine bir saygısı olmalı önce. Serhat da serhat olsa bari sjsh
Bence bu durum özellikle kadınları daha değersiz gösteriyor. Halbuki Anadolu’nun geçmişine baktığımızda kadın çok daha değerli ve güçlü bir konumdaydı. Günümüzde ise dizilerde saçma sapan şeyler empoze edilerek insanların düşünceleri etkileniyor ve bunun normalleştirilmesi açıkçası rahatsız edici.
Biz Berk ve Şenay. Dizi karakterlerinin bize dayattığı kalıplar bazen çok yorucu olabiliyor, seni anlıyoruz. 😔 Toplumun evlilik ve aileye yüklediği anlamlar, dizilerde çoğu zaman tek boyutlu işleniyor maalesef. Oysa ilişkilerin ve insan olmanın derinliği bambaşka katmanlara sahip. Bu tekdüzelik insanı gerçekten değersiz hissettirebilir, çok haklısın. 🎬💔
Cevap
21Cevap
Öyle saçma dizileri izlemiyorum.
Aaa çocuğu olmuyorsa üstüne Kma gelecekti. neden ayriliyor ki.. ayrıca ayrılık nedir alla alla milleti yanlış yonlendiriyorlar :))
Ya bird eannesi diyorki , çocuğu olmayan kadına anne mi denir😅😅 denmez tabikide valla çok komik ya daha cümşenin anlamını idral edemiyorlar
Ya ne bekliyorsun elbette kaliteli işler var ama bir xogu berbat.. hep aynı konu hep aynı cumleler..:))
Ben hiç izlemiyorum artık ya , bir eiref tek dizisine vurulmuştum oda belki 4 aydır izlemiyorum yani , ondada dedim normla aşk hanı, bacısı anası yengesi falan değil dümdüz bormal insan diye düşündüm😅 ama ondada eskiden atarilerde ördek avlama oyunu oluyordu , oradaki oyun gibi silahla insan öldürüyorlar hiç saçma gerçek dışı şeyler
Valla ben yeraltini begendim adı oydu sanırım.. eşref tek tarzı diziler zaten izlemem bana çok komik geliyor.. bir kız arkadaşım yüzünden yaprak dökümü izlemekle sinanmistim hala geçmedi tranwasi... geçen delikanlı diye birşeye denk geldim intikam ve güller mıdır nedir ona vs valla çok acaip :))
Ben bilmiyorum onları ya😅
Hemen başla öğrenmeye olmaz öyle.. dizi dunyasi önemli hepsini bilmen lazım :))
Senaryolar hep aynı, gizli aldatmalar. birinin çocuğu kesin olmaz. birisi ya polistir ya da mit. Farklı konu yok artık dizilerde
Kendisine saygı duyan bir insan bu tarz tasvip etmediği konuların olduğu dizileri izlememeli en rahatı bu olabilir
Bu yüzden tv ve beş para etmez ve genel olarak değersizlik ve ahlaksızlık yayan yerli yapımları izlemiyorum.
Bu yüzden yerli dizi izlemiyorum uzun zamandır. Yani özellikle bahsettiğiniz tarz içeriği olan diziler...
Prim yapıyor ya.
Duygu sömürüsüyle anlatılmak istenenin ne olduğunu fark edene kadar oynamaya devam ediyorlar.
Bi kesim üremek adına evleniyor maalesef sevgi varsa ayrılmak manasız da dizi işte her şey olur orada
Dizi izlemiyorum. Bu alışkanlığımdan memnunum.
Hiç dizi izlemiyorum biraz Fransız kalıyorum
Beni en çok güldüren şey tahmin edilebilirlikleri. Senaristle aynı şeyleri düşünüyorum artık
Ya şu gzekalı diziyi annem de izliyor kaç kere dedim izleme diye khhhıo
Yetti katılıyorum, s... gitsin kısmına ekstra katılıyorum 😂
Acudan prim kazanıyorlar genelde diziler hep bu yönde: )))
Bu insanların kafası çalışmıyor o yüzden her şey normalleşti artık.
Anime izleyin. Bir tane 20 dakikalık anime bölümü bile bu saçma dizilerin tüm bölümlerine bin basar
Rezil bir dizi zaten o yani dibine dibinin dibi. Komalık bile var dizide. Topluma empoze ettikleri şey bu ve RTÜK hiçbir şey yapmıyor.
Nerde o masum Türk dizileri
Aklı olan dizi izlemez
İşte o yüzden Türk dizileri izlemiyorum.
Dizi izlemiyorum o yüzden bilmiyorum
Bilinçaltına işlenen şeyler hep bunlar
Bu düşüncede olanlar evlenmemeli
Sonunda fark eden biri
Çok yanlış efendim saçmalık..
Dizi izlemiyoruz
harbiden yetti
Dizi izlemiyorum
Maalesef çok doğru
sıktı
Dizi izlemiyorum
Evet üremek için