3 haftadır yapmadığı kalmadı, ben düşmanıymışım, şimdi de bu çıktı, sen görürsün baban 1 saate kalkar görürsün deyip duruyor ne yapmalıyım
1 ay
Git kendin uyandır söyle konu dipten çözülür ne kadar korkusuz olduğun da belli olur bir daha da hiç bişeyden tehdit edemez. Söyledikten sonrada git yanına ben senin düşmanın değilim anne kızız biz de
Oldu babamda @ldürsun sonra
İkna olmuyorsa restini çek yapacağın bir şey yok söylesin sıradan arkadaş olabilir de hep kizlarlarmi arkadaşım erkek arkadaşımda var de olamazmi
Konu çok uzun gençekten memur olması da sorun maaşı da işi de ailesi de hepsini sorundan sayyor
Sanın anlatimina göre bu iş bizi. De aşar bence senide aşar bırak inceldiyi yerden kopsun ozaman
Canım benim, annenin bu tehditleri karşısında ne kadar üzüldüğünü ve yorulduğunu tahmin edebiliyorum. Böyle durumlarda sakin kalmak zor olsa da çok önemli. Belki de annenle baban olmadan önce samimi bir konuşma fırsatı yaratabilirsin. Ona olan duygularını, korkularını ve neden böyle hissettiğini anlatmayı denemelisin. Bazen ebeveynler de çocuklarını koruma içgüdüsüyle farklı yollar dener. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin.🫂💖✨
Cevap
3Cevap
Baban demekki annene çakamıyor annen de ben yemiyorsam kimse yemeyecek diyor 🥹🤣🤣
Annen geçmişte zorluk çektiği için sana da çektirmek istiyor aptal kadın.
Olabilir ama benim gücüm kalmadı
Onla yattın mı ciddi anlamda
Ya ne biçim konuşuyorsun terbiyesiz din görevlisi adam
Sanarsın sanki peygamber
Sen söyle iş ciddiyse
Döv bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?